BDO CampsObers Accountants & Adviseurs nieuwe sponsor hockeyclub Myra

AMSTELVEEN, 20060521 -- Het Amstelveense kantoor van BDO CampsObers Accountants & Adviseurs is de nieuwe sponsor van het tweede damesteam van Hockeyvereniging Myra vanaf het seizoen 2006/2007.


Zondag 21 mei werd na de wedstrijd van Dames 2 het contract getekend door Erwin van der Rijt namens BDO en André ten Kroode en Robin Olland, resp. Penningmeester en Secretaris namens HV Myra. Het sponsorcontract is voor de duur van drie jaar. BDO ziet de sponsoring van Myra als een goede aanvulling op haar diverse communicatie-activiteiten binnen de hockeysport.

Sinds 1995 is BDO als partner van de KNHB reeds bekend in de hockeywereld. BDO heeft een jarenlange ervaring in advisering van en onderzoek bij hockeyverenigingen. Sport-sponsoring past bij BDO door de overeenkomsten als competitie, prestatievermogen, toewijding, professionaliteit en ambitie. HV Myra is een dynamische en ambiteuze hockeyvereniging met een goede lokale bekendheid, zichtbaarheid en regionale sympathie. BDO ziet met de sponsoring van Myra een goede gelegenheid om BDO nog meer zichtbaarheid te geven bij ondernemers en studenten in de regio.

Voorzitter Henk Schmidt van HV Myra is blij met de gesloten overeenkomst: "Met BDO sluit een prachtig bedrijf zich aan bij Myra. BDO is een dynamische en ambitieuze organisatie met vakkennis op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Van deze kennis maken we binnenkort ook gebruik bij de inrichting van een aparte organisatie die het beheer gaat voeren over onze sportaccommodatie. MYRA krijgt dit jaar namelijk drie spiksplinternieuwe velden (waaronder 2 semi-watervelden) en volgend jaar volgt een ingrijpende renovatie van ons clubhuis. Wij zijn daarom als club trots BDO aan ons te kunnen binden en we rekenen op een mooie samenwerking."

De eerste wedstrijd van Dames 2 onder BDO-vlag zal op 10 september 2006 worden gespeeld.




Ingezonden persbericht