Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

Lancering NWO-strategie op 22 mei

15 maart 2006

Op 22 mei 2006 zal NWO haar strategisch plan voor de periode 2007-2010 lanceren. Dat geschiedt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Eenieder die bij het werk van NWO betrokken is wordt hierbij van harte uitgenodigd.

Bij de totstandkoming van het strategisch plan zijn veel van onze relaties betrokken geweest. In verschillende samenstellingen hebben zij met ons meegedacht en meegepraat over de toekomst van de wetenschap in Nederland. Gezamenlijk hebben we ons gebogen over de vraag wat er nodig is om ervoor te zorgen dat de Nederlandse wetenschap haar uitstekende internationale positie behoudt en versterkt, zodat ze kan blijven bijdragen aan de kracht van `Nederland kennisland'.

De uitkomst van dat denkproces is een ambitieus plan voor de tweede geldstroom in Nederland. We nodigen iedereen die op de een of andere manier betrokken is bij het werk van NWO van harte uit om bij de lancering aanwezig te zijn. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, aanvang 13.00 uur.