Gemeente Wassenaar

22 MEI A.S. DEMONTEREN KRAAN LUIFELBAAN

Wassenaar, 16-05-2006

Werkzaamheden
Om de overlast voor de winkeliers en omwonenden zo beperkt mogelijk te houden willen wij deze actie in één dag uitvoeren. De planning van de werkzaamheden is als volgt;

* Vanaf 04.00 uur âs ochtends wordt een mobiele kraan opgesteld op het kruispunt Van Hogendorpstraat- Luifelbaan â Van der Duyn van Maasdamstraat.

* Vanaf 08.00 uur wordt gestart met het demonteren van de torenkraan. Deze werkzaamheden duren ongeveer tot 23.00 uur âs avonds.

Overlast
De omwonenden van de bouwlocatie zult u vooral overlast hebben van geluid bij de opbouw van de mobiele kraan in de vroege morgen.

Winkels bereikbaar
Tijdens de werkzaamheden is de hele Luifelbaan voor voertuigen (uitgezonderd werkverkeer) afgesloten. Het hek rond de bouwlocatie wordt verplaatst tot onder de luifel zodat de winkels voor het publiek bereikbaar blijven.

Verkeersmaatregelen
Voor het transport van onderdelen van de kraan en de bereikbaarheid van het tweede deel van de Schoolstraat wordt het éénrichtingverkeer van de Schoolstraat nabij de Van Zuylen van Nijeveltstraat tijdelijk opgeheven. Het vrachtverkeer zal achteruit vanaf de Van Zuylen van Nijeveltstraat de Schoolstraat inrijden. Dat vindt onder begeleiding plaats, echter is het zaak dat u als weggebruiker hier voldoende rekening mee houdt.

De Van Hogendorpstraat wordt aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat afgesloten.

Door middel van borden worden omleidingen aangegeven. De omleidingen zijn bekend bij de hulpdiensten.

Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met Jaco Koen, Vink Bouw Nieuwkoop BV, bereikbaar onder telefoonnummer 0172-520260.