Gemeente Wijk bij Duurstede

Start aanleg riolering buitengebied

Vanaf maandag 22 mei a.s. start de aanleg van drukriolering in het buitengebied van Wijk bij Duurstede. Er wordt ongeveer 27 kilometer riolering langs de volgende wegen aangelegd: Rijndijk, Aalswaard, Lekdijk-Oost en Lekdijk-West, Sluis-Zuid, Middelweg-Oost en Middelweg-West, Broekweg, Hoeksedijk, Wijkersloot, Trekweg, Graaf van Lynden van Sandenburgweg en de Landscheidingsweg.

Uitvoering/ planning
De aanleg van de riolering duurt afhankelijk van de weersomstandigheden tot medio november 2006 en wordt gedaan door de firma Van Hemert uit Almkerk.
Een gedeelte van het rioleringstracé ligt in archeologisch waardevolle gebieden. Daarom worden deze gebieden gelijktijdig archeologisch onderzocht.
Een gedetailleerde planning van het werk wordt binnenkort opgesteld. Zodra hierover meer bekend is, kunt u dat lezen op deze pagina (onder de kop Werk in Uitvoering) en op de gemeentelijke website (www.wijkbijduurstede.nl). In die planning kunt u globaal zien wanneer de aannemer langs welke weg werkzaamheden uitvoert. De aannemer stelt voorafgaand aan de werkzaamheden de omwonenden op de hoogte.

Vragen en informatie
Het ingenieursbureau Grontmij uit Houten begeleidt het werk. Heeft u vragen over de uitvoering van deze werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met dhr. A.P.C. van den Dool of met dhr. F. Zumbrink van Grontmij, via tel. 030-6344700.
Als u algemene vragen heeft, dan kunt u terecht bij dhr. A. Vervoort van de afdeling Openbare Werken, via tel. 595 595.

Link, Klik hier om een pagina terug te gaan Link, klik hier om dit artikel te mailen Link, Klik hier om dit artikel af te drukken

spacer
info@wijkbijduurstede.nl
tel : 0343 595595
fax: 0343 595599
spacer Bezoek adres:
Karel de Grotestraat 30 spacer Post adres:
Postbus 83
3960 BB
spacer