Free record shop en q-music bieden primeur single keane ! Single 'Is It Any Wonder' 1 week eerder te verkrijgen als download.

"Under The Iron Sea" (beschikbaar als CD & als ltd. Edition CD+DVD) ligt in de winkel op 9 juni en bevestigt de status van KEANE als supergroep. Omdat het voor de Keane fan lang wachten is, bieden Free Record Shop, Q-music en Universal alvast de single "Is It Any Wonder" exclusief als download aan vanaf 22 mei - dat is één week voor hij in de winkel ligt.

Via www.q-music.be kan iedereen de nieuwste single van Keane exclusief voor Vlaanderen, gemakkelijk en legaal downloaden.

Keane leverde met "Hopes & Fears" dé plaat van 2004 af. Met de hits "Somewhere Only We Know", "Everybody's Changing", "This Is The Last Time", "Bedshaped" & "Bend & Break" nestelden ze zich moeiteloos aan de top van de charts en bleven daar ook onverminderd staan. Het was dan ook reikhalzend uitkijken naar hun belangrijke 2de plaat !

Jean Pierre Demeuter, Commercieel Manager van Free Record Shop België, is verheugd over de downloadmogelijkheid van de single. "Keane is één van de best verkopende artiesten in België. We vinden het dan ook een grote eer dat wij de primeur krijgen voor deze exclusieve download."

Voor vragen of verdere informatie:

Free Record Shop N.V.
Jean Pierre Demeuter
Tel:03/870.57.60
Mobiel: 0485/55.63.05
E-mail: jpdemeuter@frs.be
www.freerecordshop.be

Free Record Shop N.V. is marktleider in België met ruim 70 winkels. De internetwinkel FreeRecordShop.be en nieuwe vormen van digitale distributie spelen een belangrijke rol in het succes van de Free Record Shop formule. Begin april had Free Record Shop de wereldprimeur door tegelijkertijd met de release van de DVD van Harry Potter "De Vuurbeker" de legale digitale download beschikbaar te stellen. De missie van deze dynamische organisatie is het distribueren van entertainment (muziek,
film, games, boeken en tickets) zowel fysiek via winkels als digitaal via het internet.