Politieberichten district Heuvelrug, 11.30 uur

Utrecht, 22-05-2006

Vechtpartij na aanrijding (update)

VEENENDAAL Zaterdagmiddag kreeg de politie rond 13.45 uur de melding dat er bij een aanrijding op de kruising Panhuis Prins Willem Alexanderpark gevochten zou worden. Hoewel de toedracht nog niet geheel duidelijk is, bleken bestuurders van de twee voertuigen het blijkbaar niet met elkaar eens over de schuldvraag. Twee inzittenden uit een van de twee autos (een 49-jarige en een 52-jarige man, beiden uit Veenendaal) bleken licht gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet momenteel onderzoek naar de exacte toedracht en heeft daarbij getuigen nodig. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug; 0900-8844.

Rijden onder invloed

VEENENDAAL- Op maandagochtend werd een automobilist aangehouden voor het rijden onder invloed. Omstreeks 01.55 uur reed een 52-jarige automobilist uit Nieuwegein over de Generatorstraat. Hij werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat de man had gedronken. Op het bureau blies hij 500 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Vreemde buit

VEENENDAAL- Op zondagavond werd er ingebroken in een bedrijf. Tussen 22.55 uur en 23.05 uur kwamen inbrekers het pand binnen aan de Vendelier. De dieven kwamen binnen nadat een deur was geforceerd en gingen er met een laser ontharingsapparatuur vandoor. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug: 0900-8844.