Gemeente Teylingen


Het Trefpunt presenteert programma 2006-2007

22 mei 2006

Op 18 mei 2006 vond in theater 't Onderdak de feestelijke presentatie plaats van een bijzonder nieuw seizoensprogramma. Theater Het Trefpunt en theater 't Onderdak hebben samen een seizoensprogramma uitgebracht voor het theaterseizoen 2006-2007.

Nu de kernen Warmond, Sassenheim en Voorhout zijn gefuseerd tot de gemeente Teylingen, leek het beide theaters een goed idee daarin mee te gaan. De programmering is op elkaar afgestemd en in één boekje gepresenteerd. De seizoensbrochure wordt huis-aan-huis bezorgd in heel Teylingen, Oegstgeest en de Engel.

De ene helft van het boekje bevat het programma van Het Trefpunt. Wanneer het boekje wordt omgedraaid vindt de lezer in de andere helft het programma van 't Onderdak. Ongeveer in het midden zit een ladder met alle voorstellingen in chronologische volgorde. Zo heeft men een overzicht van alle voorstellingen in Teylingen in één handzaam boekje.

In theater Het Trefpunt kunnen de bezoekers komend seizoen een aantrekkelijk en afwisselend theaterprogramma tegemoet zien. Bekende namen als The Rosenberg Trio en Peter Faber keren terug.

Nieuw voor het Trefpunt zijn: de fadozangeres Maria de Fátima die liederen van Amália Rodrigues zingt en de voorstelling IS.MAN waarin men - in navolging van de Gesluierde Monologen - een kijkje krijgt in de belevingswereld van de islamitische man. En er is natuurlijk ook cabaret: "A Night of Comedy" is een avond vol stand-up comedians, zowel routiniers als aanstormend talent. Voor de kinderen is er o.m. een speciale voorstelling in de Kinderboekenweek, 4 t/m 14 oktober 2006.

Gemeentewinkel