Digitale Gemeente Houten

Wethouder de Jong krijgt eerste CD-rom van Milieu Werkgroep Houten

maandag 22 mei 2006 - Bron: Milieu Werkgroep Houten

Op 20 mei heeft milieuwethouder W. de Jong de eerste CD-rom met 200 foto's van landschap in Houten gekregen, die de Milieu Werkgroep Houten heeft gemaakt ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan. Voorzitter Ad van Heuven zei in zijn toespraak dat De Jong de zaken op milieugebied in Houten samen met zijn ambtenaren goed voor elkaar heeft en waardoor de mensen van de milieuwerkgroep tijd hebben om erop uit te trekken.

De Milieuwerkgroep vierde haar 25-jarig bestaan met een jubileummarkt in De Heuvel. Op de markt presenteerden verschillende organisaties en werkgroepen op het gebied van natuur en milieu zich. Ook werden een Keltische boomwandeling , een waterexcursie en de korstmossenrondleiding gegeven. Voor de kinderen was er ook van alles te doen. Zo was er pony- en ezelrijden, werden schapen geschoren, was er een quiz, konden uilenballen worden ontleed en waren er diverse knutselactiviteiten. In totaal bezochten ruim twee honderd mensen de markt.

Een foto-impressie van deze dag is terug te vinden op de website van de Milieu Werkgroep Houten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).