Live neerslagbeelden op nieuwe weersite Weathernews

Weathernews

Op haar geheel vernieuwde site, www.weathernews.nl, biedt Weathernews vanaf vandaag gratis live radarbeelden. Deze beelden, waarop de locatie en de intensiteit van de neerslag in het land te zien is, zijn uitzonderlijk geliefd bij zowel de weeramateur als het grote publiek.

Zeker met het Hemelvaart weekend voor de deur, is men zeer geïnteresseerd in de neerslagverwachting. Blijft het droog op de camping? Moeten de regenpakken mee op de fiets? Gaat het vandaag regenen in het pretpark?

Met de nieuwe live radarbeelden van Weathernews is niet alleen te zien waar eventuele buien zich bevinden, maar wordt ook een prognose gegeven van de locatie van de buien tot een uur vooruit. Bovendien toont Weathernews als enige weersite tevens eventuele bliksem op de beelden. Genoeg informatie dus zodat niemand ooit meer onverwacht een nat pak hoeft te halen.

Met het beschikbaar stellen van deze nieuwe beelden, die voorheen alleen tegen betaling te raadplegen waren, wil Weathernews haar trouwe bezoekers graag iets extra's bieden en verwacht het bedrijf een enorme toename van het verkeer op haar site.

De lancering van de nieuwe weersite is de start van een periode waarin Weathernews de komende jaren een breed scala aan weerberichten op de consumentenmarkt zal zetten.

Nadere informatie kan verkregen worden bij:
Weathernews, persvoorlichting

+31 35 603 90 03 / info@wni.com

einde persbericht

Over Weathernews Benelux BV
Weathernews Benelux is onderdeel van Weathernews Inc. met het hoofdkantoor in Tokyo. Dit van oorsprong Japanse weerbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot het grootste full-service weerbedrijf van de wereld. De vestiging in Soest is actief voor Nederland, België en Luxemburg en bedient alle markten. Bekende namen van klanten in Nederland zijn bijvoorbeeld de NOS, de Telegraaf, P&O Nedlloyd, Stena Line en Rijkswaterstaat. Tevens werken we onder andere voor booreilanden van diverse oliemaatschappijen, bouw- en asfalteringsbedrijven, agrarische klanten en gladheidbestrijders.