Ingezonden persbericht


RECTIFICATIE

Beste redactie,

Per abuis staat er in onderstaand persbericht een verkeerd woord in het subdeck. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om in de subtitel het woord 'managers' te wijzigen in 'medewerkers'

Het correcte subdeck zou moeten zijn:
~ nieuwe medewerkers aangesteld voor enterprise accounts, business development en channel marketing ~

Excuses voor het ongemak en bij voorbaat hartelijk dank voor het aanpassen.

Vriendelijke groet,
LEWIS Communicatie

------ Forwarded Message
From: Persinfo LEWIS Communications Date: Mon, 22 May 2006 13:15:00 +0200
To: LEWIS Redactie
Conversation: Nieuwe aanstellingen op sleutelposities bij Citrix Benelux Subject: Nieuwe aanstellingen op sleutelposities bij Citrix Benelux

Bij dit bericht is fotomateriaal beschikbaar

Persbericht

Nieuwe aanstellingen op sleutelposities bij Citrix Benelux ~ nieuwe managers aangesteld voor enterprise accounts, business development en channel marketing ~

Vianen, 22 mei 2006 - Citrix Systems Benelux heeft recent drie nieuwe managers aangenomen om de uitbreiding van zijn commerciële activiteiten te ondersteunen. Met het in dienst treden van Frank Blomsma, Peter van Lingen en Judith Veenhouwer zijn sleutelposities op het gebied van account management, business development en marketing ingevuld.

Als Senior Enterprise Account Manager is Frank Blomsma aangetrokken. Frank is verantwoordelijk voor de verkoop van producten en diensten aan de grote klanten van Citrix in de sectoren overheid, zorg en educatie. Hij werkt al meer dan twintig jaar in de IT-markt, onder meer in functies op het gebied van sales, sales management en marketing management bij diverse IT-dienstverleners.

Peter van Lingen is aangesteld als Business Development Manager. In zijn nieuwe rol is hij het aanspreekpunt voor alle relaties, inclusief partners en grote klanten, inzake de nieuwe productlijnen alsmede de visie en de strategie van Citrix Systems voor de nabije toekomst. Peter heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de IT-markt, onder meer als ondernemer en als Business Development Manager op het gebied van ERP-software.

De nieuwe Channel Marketing Manager heet Judith Veenhouwer. Zij is verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten die via distributeurs en resellers van Citrix in de Benelux verlopen. Voordat ze bij Citrix in dienst trad, verzorgde Judith voor een internationale IT-dienstverlener de marketing en communicatie in Nederland.

Naast deze versterkingen heeft Citrix een nieuwe Business Partner Manager benoemd. Michiel Linders, voorheen Sales Coördinator binnen het channel team, gaat zich nu volledig concentreren op het ontwikkelen van het Nederlandse partnerkanaal door middel van gerichte educatie en ondersteuning bij marketing- en salesactiviteiten.

"Deze versterkingen zijn meer dan welkom", aldus Rob van der Hoeven, Area Vice President van Citrix Systems Benelux. "Zowel ons productportfolio als ons klantenbestand zijn de afgelopen tijd sterk gegroeid. Met het aantrekken van Frank, Peter en Judith kunnen we onze groei voortzetten en tegelijkertijd het serviceniveau aan bestaande klanten onverminderd hoog houden. Ik ben ervan overtuigd dat zij alledrie een zeer waardevolle aanvulling op ons team vormen."

(285 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Over Citrix
Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS) is wereldwijd marktleider en de meest vertrouwde naam op het gebied van access infrastructure solutions. Meer dan 180.000 grote organisaties wereldwijd vertrouwen op Citrix om elke gebruiker optimaal toegang te bieden tot elke applicatie. De complete Fortune 100 en 98% van de Fortune Global 500 maakt gebruik van Citrix, alsmede honderdduizenden kleine bedrijven en particulieren. Citrix heeft ongeveer 6.200 verkoop- en alliantiepartners in meer dan 100 landen. In 2005 behaalde Citrix een omzet van $909 miljoen. Kijk voor meer informatie op www.citrix.com .

Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met:

Marieke van Zuien van LEWIS
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com

Nienke Schipper-Pauw van Citrix Systems
Tel: +31 (0)347 324 845
E-mail: nienke.schipper-pauw@eu.citrix.com
http://www.citrix.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com