Ingezonden persbericht


Nieuwe evenement slaat landelijk goed aan

Tuinfestijn De Kleine Aarde groot succes

WAT: Op zondag 21 mei is voor de eerste keer het nieuwe evenement Tuinfestijn bij De Kleine Aarde in Boxtel gehouden. Dit festijn is de opening van het nieuwe zomerseizoen op het Eco-park. Behalve veel informatie voor iedereen die van tuinieren en groen houdt, is het Tuinfestijn ook een ontmoetingsplaats gebleken voor liefhebbers van het goede voor mens, dier en natuur. En dat alles in een prachtig decor: het volop bloeiende Eco-park.

Goed eten en drinken, gezelligheid, muziek, rondleidingen, infostands, kinderactiviteiten, high tea en workshops - onder meer (biologisch) bloemschikken - hebben de vele bezoekers een prima dag uit bezorgd.

Meer dan 1100 bezoekers passeerden zondag de entree van De Kleine Aarde waarbij behalve veel Vrienden (donateurs) ook opvallend veel nieuwe gezichten te zien waren. Onder meer uit de gehouden gesprekken en enquêtes is gebleken dat De Kleine Aarde deze dag zich ook in veel bezoekers van ver buiten de regio heeft kunnen verheugen. Verheugend is ook dat het aantal Vrienden is ook zondag weer gestegen.

Behalve een zeer gevarieerd programma voor jong en oud hebben ook de nieuwe burgemeester van Boxtel en zijn echtgenote, de heer en mevrouw Frank van Beers een kennismakingsbezoek gebracht aan De Kleine Aarde.

In het kader van de afsluiting van het project 'Fietsenknooppuntensysteem' in Noord-Brabant - Meierij en route - fietste Onno Hoes, gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant in gezelschap van enkele andere bestuurders en Kleine Aarde directeur Marijke Kuipers van de Boxtelse Markt in Boxtel naar het Eco-park.

Het horecateam van De Kleine Aarde heeft weer eens een smakelijk visitekaartje afgegeven: aan het einde van de dag was het uitgebreide biologisch, ecologische buffet praktisch leeg!

WAAR: De Kleine Aarde, Centrum voor een Duurzame Leefstijl in Boxtel, het enige recreatieve en educatieve Eco-park in Nederland (bezoekadres: Klaverblad 1, Boxtel).

WANNEER: Zondag 21 mei 2006.


---

Voor alle informatie: afdeling m&c/pr De Kleine Aarde , 0411-68 49 21. Alle overige informatie: www.dekleineaarde.nl.

---- --