Anwb uitgeverij boeken

Nieuw: ANWB Toeristische Atlas Nederland

De ANWB introduceert een unieke combinatie van reisgids en atlas ineen: de Toeristische Atlas Nederland. Meer dan 3000 toeristische bezienswaardigheden, wandel-, fietsroutes en attracties in Nederland zijn beschreven en aangeduid op gedetailleerd kaartwerk. Samen met een losse wegenkaart van Nederland (schaal 1:300.000), een apart boekje met 50 dagtrips en 30 themakaarten is alles gebundeld in een luxe ringband op A4-formaat.

De basis van de ANWB Toeristische Atlas Nederland bestaat uit meer dan 200 uitneembare kaarten en plattegronden, met op de achterzijde beschrijvingen en foto's van de ruim 3000 attracties, plaatsen en bezienswaardigheden. Deze toeristische trekpleisters zijn op hun beurt weer exact op het kaartwerk aangegeven. Eenmaal besloten waar de bestemming heen gaat, zijn de desbetreffende kaart of plattegrond met de toeristische beschrijvingen gemakkelijk los mee te nemen.

Achter in de atlas kan de gebruiker ook zoeken op plaatsnaam of bezienswaardigheid. Daarnaast bieden themakaarten van bijvoorbeeld musea, kerken, vestingen, attracties en winkelgebieden extra mogelijkheden om in de atlas uittips te vinden. Het boekje met dagtrips geeft nog 50 ideeën om er alleen of samen op uit te trekken: de bezichtiging van een kasteel of een uniek museumdorp, een kanozwerfvakantie of een kinderfietstocht. Als extraatje bevat de Toeristische Atlas Nederland 120,- euro aan kortingsbonnen voor diverse attracties en parken.

De ANWB Toeristische Atlas (ISBN 9018023728) kost 42,50 euro en is verkrijgbaar bij ANWB-winkels, boekhandels, warenhuizen en te bestellen via anwb.nl


Noot voor de redactie,