Ingezonden persbericht


Wacom en Adobe samen op Adobe Live! 2006

De Europese tour maakt haar laatste stop in Nederland op 20 en 21 juni in het Nieuwegein Business Center

Krefeld, 22 mei 2006. Wacom, marktleider voor pentabletten en interactieve pendisplays, vergezelt Adobe op de Adobe Live! Tour 2006. Van 9 mei tot 21 juni 2006 doorkruist het spektakel heel Europa, waar het in Nederland op 20 en 21 juni wordt afgesloten.

Wacom geeft demonstraties aan creatieve professionals, zoals illustrators, typografen, fotografen en grafisch en industrieel ontwerpers, over de toegevoegde waarde van Waom's pentechnologie op de Adobe software. De Intuos3 Pentablet en de Cintiq 21UX Interactive Pen Display worden gebruikt voor demonstraties van Adobe Creative Suite 2, Macromedia Studio 8 en Production Studio.

Op Adobe Live! organiseert Wacom de workshop "The Power behind Photoshop CS2". Rudi Spitzers van Adobe, laat zien hoe digitale workflow beter kan worden beheerst, als de Adobe-software wordt uitgebreid met een Wacom pentablet.

Registreer je voor Adobe Live! op de Adobe website http://www.adobe-live.com. De toegang is gratis.

//Einde bericht

Over Wacom
Wacom® is opgericht in 1983 en heeft wereldwijd een positie als marktleider voor pentabletten en interactieve pendisplays. Wereldwijd heeft het bedrijf klanten die gebruikmaken van de draad- en batterijloze, drukgevoelige pentechnologie voor het maken van digitale content. Wacom's gepatenteerde, elektromagnetische resonantietechnologie, met de naam Penabled®, wordt ook aangeboden als OEM-oplossing aan fabrikanten van PC en Macintosh computers. Veel van de hedendaagse tablet PC's vertrouwen voor peninvoer op de geavanceerde eigenschappen en betrouwbaarheid van de Penabled technologie. In de toekomst zal Penabled-technologie een leidende rol spelen bij de ontwikkelingen van mobiele apparaten, zoals smart phones en PDA's.

Wacom is een wereldwijde onderneming met het moederbedrijf, Wacom Company Ltd. in Japan en vestigingen in Noord-Amerika (Wacom Technology Corporation), Duitsland (Wacom Europe GmbH), Groot-Brittannië (Wacom Components Europe Ltd.), China (Wacom China Corporation), Korea (Wacom Digital Solutions), Australië (Wacom Australia Pty, Ltd) en andere locale kantoren in Asia Pacific.

Voor meer informatie over de producten en diensten van Wacom Europe GmbH kunt u terecht op www.wacom.com

Michael Domke
Wacom Europe GmbH
Public Relations Manager
Telefoon +49 (2151) 3614-304
Fax +49 (2151) 3614-333
E-mail michael.domke@wacom-europe.com

Ingeborg Schrijver
Pleon Jeronimus Wolf B.V.
Adviseur Public Relations
Telefoon +31 (344) 677 300
Fax +31 (344) 677 399
E-mail ingeborg.schrijver@pleon.com