CDG Europe BV


CDG Best Performing Distributor and Education Centre in EMEA for Softricity
22-5-2006
CDG Europe bv is tijdens de jaarlijkse Softricity Distributie Conferentie in Wenen, Oostenrijk gekozen tot Best Performing Distributor & Best Performing Education Centre.

Op de jaarlijkse Softricity Distributie Conferentie werd CDG voor het derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot Best Performing Distributor & Education Centre in EMEA. Uit handen van Rashied Akrum, Managing Director & Vice President EMEA van Softricity ontvingen Peter Hoekstra, Algemeen Directeur en Gerben Dijkstra, Product Manager van CDG Europe de verschillende Awards. Mede dankzij de focus van CDGs Softricity partners is het wederom gelukt om Best Performing Distributor in EMEA te worden. Met name de nieuwe ontwikkelingen op het SoftGrid® Platform en ZeroTouch stelt partners in staat om zich te onderscheiden waarbij zij zich gesteund weten door CDG Europe, aldus Peter Hoekstra.

CDG is er in geslaagd om een aanzienlijke groei te realiseren met het SoftGrid® Platform en ZeroTouch. Daarnaast hebben ze gedurende de afgelopen 12 maanden met verschillende marketing & educatieve initiatieven Softricity succesvol gepositioneerd. Voor ons genoeg redenen om CDG Europe tot Best Performing Distributor uit te roepen, volgens Rashied Akrum, Managing Director & Vice President EMEA Softricity.

Deze beide Awards geven aan dat we als value add distributeur goed bezig zijn en de juiste strategie volgen. Wij kiezen bewust voor oplossingen die ICT helpen optimaliseren, dit neemt veelal veel kennisinvesteringen met zich mee en biedt daarmee onderscheidend vermogen. Het is dan ook fantastisch om te zien dat onze partners initieel investeren in kennis en daar vervolgens schitterende oplossingen mee creëren bij de klant. , aldus Peter Hoekstra.

CDG is dé innovatieve IT distributeur in de Benelux markt en levert oplossingen voor optimale applicatie beschikbaarheid. De doelstelling van CDG is om in voortdurende dialoog met de markt, met innovatieve producten en diensten, nieuwe proposities te vertalen naar de marktontwikkelingen en de marktvraag. Met leveranciers als Citrix Systems, Softricity, RES, Secure Computing, eEye Digital Security, VMware, Platespin, Vizioncore en Expand Networks is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. CDG is van al deze producten geautoriseerd trainingscentrum en kan dan ook voorzien in opleidingstrajecten voor zowel haar partners als eindgebruikers.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
De heer I. Hüsen, Marketing Manager
Signaalrood 25
2718 SH Zoetermeer
Tel: +31(0)79- 3601300
E-mail: i.husen cdg.nl