Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District NW-Veluwe

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT NOORD-WEST VELUWE

22 mei 2006

Nunspeet - Politie neemt geluidsapparatuur in beslag

Na meerdere klachten over geluidsoverlast van harde muziek heeft de politie maandagnacht (22-05) rond 01.40 uur geluidsapparatuur in beslag genomen in een woning aan de Heemskerklaan. De politie maakt proces-verbaal op.

Ermelo - Auto in de sloot

Een 29-jarige automobilist uit Harderwijk verloor op maandag (22-05) rond 06.00 uur op de A28 de macht over het stuur en belandde met zijn auto in de sloot. De man reed op de linker rijstrook en kwam met de wielen in de berm terecht. Na een stuurcorrectie schoof de auto naar rechts en kwam tot stilstand in de sloot. Bestuurder en passagier bleven ongedeerd. De auto moest worden weggesleept.

Nunspeet - Auto total loss

Een 20-jarige automobilist uit Nunspeet verloor op zondag (21-05) rond 16.35 uur door onbekende oorzaak de macht over het stuur in een bocht van de Industrieweg. Hij raakte met de achterkant van de auto een hek en een boom. Vervolgens gleed de auto door en botste tegen een geparkeerde auto van een 35-jarige man uit Tilburg, die vervolgens tot stilstand kwam tegen een hek. De auto van de Nunspeter was total loss; de auto van de Tilburger liep schade op aan de voor- en achterzijde.

Nunspeet - Fietser gewond

Een 70-jarige fietser uit Nunspeet raakte op zondag (21-05) rond 18.35 uur gewond bij een ongeval op de Sportlaan. De man maakte deel uit van een groepje fietsers en zag een houten paal midden op het fietspad over het hoofd. Na de botsing vloog hij over de kop en werd met o,a, een hoofdwond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Bert Top 055 - 548 60 58 ---- --