Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

22 mei 2006

Wenum Wiesel - Fietsster gewond door aanrijding

Een 62-jarige fietsster uit Apeldoorn raakte zondagmiddag (21/05) op de kruising Plasweideweg/Oude Zwolseweg/Wenumsedwarsweg gewond door aanrijding met een 70-jarige automobilist uit Emst. De vrouw reed rond 14.45 uur het kruispunt op en verleende hierbij geen voorrang aan de automobilist. De vrouw werd geschept en met diverse verwondingen per ambulance naar het Lukasziekenhuis overgebracht.

Apeldoorn - Echtpaar mishandeld

Een nog onbekende man heeft zondagavond (21/05) aan de Gijsbrechtgaarde een 46-jarige Apeldoorner en zijn vrouw mishandeld. De man en vrouw vertrokken rond 23.20 uur vanuit een horecagelegenheid en liepen door de bosjes naar hun woning toen een man, in het donker gekleed en met een bivakmuts op, de Apeldoorner meermalen tegen zijn hoofd sloeg en beiden ook nog eens trapte. Het echtpaar deed aangifte van mishandeling bij de politie die een onderzoek instelt naar de juiste toedracht van het incident.

Apeldoorn - Politie onderzoekt vechtpartij

De politie onderzoekt een vechtpartij op zondagmidag (21/05) in een woning aan de Drapeniersdonk. De politie kreeg rond 14.30 uur melding van de vechtpartij en trof een 23-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn aan, bloedend en met een mes in haar hand. Zij zou aangevallen zijn door een 36-jarige vrouw uit Apeldoorn en had zich hierbij verdedigd. Een meningsverschil over de kamerhuur zou de oorzaak van de vechtpartij zijn. De politie bracht de 23-jarige verdachte voor verhoor naar het politiebureau en gaat verder met het onderzoek.

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Bert Top 055 - 548 60 58

---- --