Ingezonden persbericht


Persbericht

BorderWare & PostX bieden eerste geïntegreerde Single Server

beveiligingsoplossing voor e-mail-compliance

Strategische alliantie voor ontwikkeling geïntegreerde e-mailbeveiliging, beheer van uitgaande content en veilige verzending van content;

altijd en overal

Toronto, Brussel, 22 mei 2006 - BorderWare Technologies Inc., leverancier van oplossingen voor communicatiebeveiliging, en PostX, toonaangevend leverancier van oplossingen voor e-mailencryptie voor bedrijven en particulieren, hebben een overeenkomst getekend voor wereldwijde strategische samenwerking. De ondernemingen ontwikkelen samen een complete, op regels gebaseerde oplossing voor e-mailbeveiliging om tegemoet te komen aan de steeds strengere eisen op het gebied van regelgeving en compliance. Binnen de overeenkomst zal BorderWare de e-mailencryptietechnologie van PostX integreren in MXtreme, BorderWare's apparatuur voor end-to-end veilig e-mailbeheer.

Tegenwoordig is het garanderen van de integriteit en privacy van alle e-mailcommunicatie waarin vertrouwelijke informatie staat (bijvoorbeeld persoonlijke financiële of medische gegevens) van groot belang. Hiervoor is een complete beveiligingsoplossing nodig die kan omgaan met bedreigingen in messaging, uitgaande content kan controleren en gevoelige informatie kan coderen voor veilige verzending. BoderWare MXtreme is een complete oplossing voor e-mailbeveiliging, -privacy en -compliance waarmee organisaties inkomende bedreigingen kunnen tegenhouden, uitgaande content kunnen controleren en de e-mailinfrastructuur van de onderneming centraal kunnen beheren. Door de PostX-encryptietechnologie te integreren in MXtreme kunnen klanten beschikken over volledige en zeer veilige e-mailbeveiliging voor het coderen en veilig verzenden van e-mail; altijd en aan iedereen, zowel binnen als buiten het bedrijfsnetwerk.

"Door de steeds complexere eisen op het gebied van beveiliging en compliance moeten ondernemingen kunnen beschikken over een centrale oplossing voor e-mailbeheer. Niet alleen om te kunnen garanderen dat regels worden nageleefd, maar ook om e-mailcommunicatie te kunnen volgen gedurende de hele lifecycle", aldus Cayce Ullman, CEO van PostX.

Een aantal belangrijk aspecten bij succesvolle e-mailbeveiliging, inclusief veilige contentverzending en op regels gebaseerde e-mailencryptie, zijn flexibiliteit, eenvoudige implementatie en lage onderhoudskosten.

"We zijn erg tevreden met deze overeenkomst omdat we samen met PostX onze klanten een volledige oplossing kunnen bieden die hen helpt op een efficiënte manier te voldoen een de strenge wettelijke en industriële eisen voor e-mailcommunicatie", aldus Tim Leisman, CEO van BorderWare.

Over PostX

PostX garandeert veilige levering van elektronische informatie die kritisch is voor klanten en relaties. De eigen technologie van PostX biedt gebruiksvriendelijke, professionele communicatie-encryptie om te voldoen aan wet- en regelgeving en kosten te verlagen. Organisaties profiteren direct van effectievere communicatie met medewerkers, partners en klanten. De onderneming is de exclusieve leverancier van e-mailbeveiliging voor de American Hospital Association (AHA). PostX realiseerde voor de AHA een gestandaardiseerde veilige messaging-oplossing die voldoet aan de strenge HIPAA-regels, aangeraden voor het gehele AHA-netwerk van 37.000 individuele medewerkers in de gezondheidszorg en meer dan 5.000 ziekenhuizen. Daarnaast is PostX lid en oprichter van het Board of Governance of the Trusted Electronic Corporations Forum (TECF; www.tecf.org) - een vereniging tegen spoofing en phising die actief is in vele bedrijfstakken. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Cupertino, Californië. Partners van PostX zijn onder andere ABN AMRO, Allstate, Charles Schwab, Children's Hospital, Citi, DirectTV Enterprises, HSBC, IBM, IronPort, Marsh Inc., Mayo Clinic, Mercy Health Partners, Sendmail, Strongmail en de United States Postal Service (USPS). Meer informatie is te vinden op www.postx.com

Over BorderWare

BorderWare Technologies maakt internetcommunicatie veilig. Met de beveiligingsoplossingen voor content en applicaties van de onderneming kunnen klanten de risico's en bedreigingen die internetcommunicatie met zich meebrengt beperken. BorderWare, opgericht in 1994, heeft partnerships en overeenkomsten met de meest prominente ondernemingen in de sector ontwikkeld, waaronder Cisco Systems, F5 Networks, Kaspersky Labs, McAfee, PostX, Research in Motion (RIM), RSA Security, SUN Microsystems, Symantec en Ubiquity. Meer dan 8.000 klanten in 65 landen hebben BorderWare´s oplossingen gekozen vanwege de superieure veiligheid, schaalbaarheid, business continuity en lagere ´total cost of ownership´. In Nederland worden de producten van BorderWare gedistribueerd door NOXS, Actis en Qdis.