Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Exclusief Otazu-telefoonsieraad cadeau bij E870

Samsung lanceert E870

designtelefoon

Voor zaken en privé: elegante designtelefoon van Samsung

Delft, 22 mei 2006 - Je wilt continu van alles op de hoogte blijven, zowel zakelijk als privé? Maar wel in stijl? Dat kan. Met de Samsung E870 kun je SMS'en, MMS'en, bellen, fotograferen, filmen, gamen, muziek luisteren èn documenten bekijken, wanneer jij dat wilt. Deze compacte mobiele telefoon beschikt over de meest geavanceerde toepassingen en valt op door het elegante design. Wie de E870 aanschaft, krijgt van Samsung nu een exclusief telefoonsieraad van Otazu cadeau.

De stijlvol vormgegeven mobiele telefoon heeft een futuristische 'look' en straalt daarmee puurheid en eenvoud uit. De zijkanten van het compacte toestel lopen onafgebroken door tot de afgeronde hoeken en de gladde, gepolijste metalen behuizing lijkt op een combinatie van satijn en titanium.

Helemaal van deze tijd

De designtelefoon van Samsung is helemaal van deze tijd. De E870 beschikt over een extern OLED-kleurendisplay en een intern 1,9 inch (5 cm) LCD-display, waarop ruim 262.000 kleuren helder worden weergegeven. Hierdoor zie je foto's, filmpjes en games altijd levensecht in beeld. Met een intern geheugen van 80 MB is er genoeg ruimte om foto's, filmpjes, games en bestanden te bewaren. Met microSD is het geheugen eenvoudig uit te breiden.

Met dit toestel, dat is voorzien van USB en Voice Recognition, heb je toegang tot belangrijke MS Office-, PDF- of HTML-bestanden. Via de TV-output-functie bekijk je de bestanden direct op de televisie. Verder is het dankzij de speciale Offline-instelling mogelijk bestanden onderweg in een vliegtuig in te zien; de E870 is in deze stand geblokkeerd voor in- en uitgaande gesprekken, zodat de telefoon geen bedreiging vormt voor het radioverkeer in de cockpit.

Foto's maak je eenvoudig met de 1,3 megapixelcamera met 4x digitale zoom en flash. Muziek beluister je door MP3-, AAC-, AAC+-, eAAC+- en WMA-bestanden op de E870 af te spelen. Met Bluetooth geniet de gebruiker via een draadloze stereoheadset van de mooiste muziek. Ook filmpjes met geluid neem je met gemak op in MPEG4- of H.263-bestanden.

De Samsung E870 is in Nederland verkrijgbaar in de kleuren White Silver en Valentine Pink. De verkoopadviesprijs van de mobiele telefoon bedraagt ¤ 399,-, inclusief B.T.W.

Samsung Elite Model Look 2006

Voor het tweede achtereenvolgende jaar werken Samsung en Elite Modelmanagement samen voor de Samsung Elite Model Look. Samsung ondersteunt deze befaamde zoektocht naar nieuwe gezichten om Nederlandse vrouwen de kans te bieden door te breken in de internationale modellenwereld, zoals Yfke Sturm in 1997 deed. De eerste voorrondes van de Samsung Elite Model Look 2006 starten in juni. In september vindt de Nederlandse finale plaats. De modellen showen niet alleen designkleding, maar dragen ook de elegante Samsung telefoon E870 als trendy sieraad. In de reclamecampagne voor de Samsung E870 is het Elite topmodel Yfke Sturm het stralend middelpunt.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelst groeiende merken ter wereld, met een merkwaardegroei van 186 procent in vijf jaar. Hiermee is Samsung het leidende merk in consumentenelektronica. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van TFT-/LCD-monitoren, kleurenbeeldschermen, televisies en geheugenchips. In 2005 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 56,7 miljard en een nettowinst van US$ 7,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 128.000 medewerkers actief in meer dan 120 kantoren in 57 landen. In de Benelux brengt Samsung telecommunicatieproducten, PC-randapparatuur, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten op de markt. Ook ontwikkelt en levert Samsung Electronics Benelux totaaloplossingen voor zowel de consument als het bedrijfsleven, variërend van totaaloplossingen voor de woonkamer tot geavanceerde netwerken voor triple play-services. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Bij Samsung Electronics Benelux werken 145 personen, van wie 95 op het hoofdkantoor in Delft en 50 op de vestiging in het Belgische Vilvoorde. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 20 20 088 (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.

Samsung Fun Club

Word gratis lid van de Samsung Fun Club en profiteer direct van extra diensten en aanbiedingen voor jouw eigen Samsung mobiele telefoon. Op www.samsungfunclub.nl krijg je toegang tot de meest recente informatie, games en muziek. Download de leukste screensavers, luister naar de nieuwste ringtones en zoek de hipste accessoires uit. Ook kun je online games spelen en foto's uitwisselen op www.samsungfunclub.nl.

Voor toegang tot de Samsung Fun Club vanaf je mobiele telefoon druk je de i-button in.



Ingezonden persbericht