Fortis Bank

Fortis Intertrust - opnieuw een belangrijke stap op weg naar één sterk bedrijf onder één vlag

Als onderdeel van de nieuwe merkenstrategie heeft Fortis haar trust- en zakelijke dienstverleningsbedrijf omgedoopt tot Fortis Intertrust. Vanaf maandag 22 mei zal dit bedrijf, ook bekend als de hooggespecialiseerde zakelijke dienstverlener MeesPierson Intertrust, de naam Fortis Intertrust gaan dragen. Deze naamswijziging is onderdeel van de merkenstrategie van Fortis, die als doel heeft alle bedrijfsonderdelen onder één naam te brengen en voort te bouwen op de kracht van samenwerking.

Door het samengaan met andere Fortis-businesses is Fortis Intertrust in staat zich als bedrijf verder te ontwikkelen. Klanten krijgen een breder dienstenpakket aangeboden, op basis van een meer gespecialiseerde kennis en in meer landen dan ooit tevoren. En hoewel de naam is gewijzigd, zal geen verandering plaatsvinden in de Fortis-waarden zoals op de klant afgestemde, persoonlijke dienstverlening, ondernemingsgeest, vertrouwelijkheid en respect voor de privacy van de klant. In feite is dit een kans om de betrokkenheid bij deze waarden opnieuw vast te stellen.

Over Fortis Intertrust
Met een internationaal netwerk van deskundigen op het gebied van belastingen, ondernemingsrecht en administratieve verslaglegging, biedt Fortis Intertrust een volledig assortiment trustdiensten en zakelijke dienstverlening, van fiduciaire diensten tot de oprichting en het beheer van ondernemingen. Ook biedt Fortis Intertrust een reeks gespecialiseerde financiële en transactie-gerelateerde diensten in nieuwe en opkomende gebieden. Van een aanwezigheid in 23 landen over de gehele wereld, is Fortis Intertrust in staat om, onder de Fortis-vlag, 30 landen meer te bereiken.

Fortis is een internationale financiële dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren. Wij bieden onze particuliere, zakelijke en institutionele klanten een breed pakket van producten en diensten via de eigen kanalen, in samenwerking met het verzekeringsintermediair en via andere distributiepartners. Met een marktkapitalisatie van EUR 38,7 miljard (30/04//2006), behoort Fortis tot de twintig grootste financiële instellingen van Europa. Onze sterke solvabiliteit, onze aanwezigheid in 50 landen en de toewijding en het professionalisme van onze 57.000 medewerkers stellen ons in staat om mondiale kracht te combineren met lokale flexibiliteit, een combinatie die garant staat voor optimale dienstverlening. Meer informatie is beschikbaar op www.fortis.com

Perscontacten:

Brussel:


+32 (0) 2 565 35 84
Utrecht:

+31 (0) 30 226 32 19
Investor Relations:

Brussel:

+32 (0) 2 510 53 91
Utrecht:

+31 (0) 30 226 32 20