boomr.nl lanceert platform voor gratis muziek

Boomr

Persbericht Boomr - Landgraaf - 22 Mei 2006

Meer mogelijkheden voor startende artiesten

boomr.nl lanceert platform voor gratis muziek

Vanaf vandaag is het voor muziekfans mogelijk om gratis de nieuwste muziek te downloaden. De website www.boomr.nl bouwt aan een vrij toegankelijk muziekarchief, dat op logische wijze te doorzoeken is.

Het doel van de website is startende artiesten mogelijkheden te bieden voor promotie (kostenloos) en om muziekfans in aanraking te laten komen met nieuwe muziek. Boomr onderscheidt zich doordat de muziek op legale wijze wordt vrijgegeven door de artiest.

Boomr is een alternatief voor downloadprogramma's zoals Kazaa en LimeWire. Het heeft een rijker aanbod dan bijvoorbeeld MTV en TMF, waar veelal dezelfde artiesten circuleren. Boomr biedt muziekfans de mogelijkheid om zelf te kiezen naar wie men wil luisteren, ongeacht het genre en ongeacht het budget van de artiest. Internetadres: www.boomr.nl.

Boomr wil er voor zorgen dat er in Nederland meer geluisterd wordt naar nieuwe onbekende artiesten. Daarom stelt Boomr het op prijs als u bijgaande informatie als nieuwsbericht wil publiceren. Ook buiten kantooruren staan wij u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.