Www.financieelactueel.nl: dé financiële nieuwssite van Nederland

Persberichten - Vacatures - Events - Nieuws

LEEUWARDEN, 20060522 --

Vanaf vandaag biedt www.financieelactueel.nl u de kans om uw nieuws en vacatures te presenteren binnen de financiële dienstverlening. Organisaties kunnen zelf eenvoudig hun persberichten en vacatures op www.financieelactueel.nl plaatsen. Persberichten en vacatures worden ook verspreidt aan de abonnees van de gratis nieuwsbrief. Organisaties kunnen ook events toevoegen aan de financiële kalender.

Unieke doelgroep!

Naast de financiële doelgroep richt www.financieelactueel.nl zich ook op de branches research, ict, marketing/communicatie en hrm. Zo ontstaat er een unieke doelgroep met een interessant palet aan nieuws, vacatures en events.

Groot belang

'De financiële branche is competitiever en innovatiever als ooit te voren. Relevant nieuws snel verspreiden en ontvangen is van groot belang. Daarnaast zorgt de aantrekkende economie voor schaarste op de financiële arbeidsmarkt. Van adviseur tot programmeur. Een platform, gericht op een unieke doelgroep binnen de financiële dienstverlening, is dan ook zeer welkom', aldus Hans van der Mey, medeoprichter van www.financieelactueel.nl.

'Onderzoek bij productmanagers, managers en communicatiebureaus bevestigde dit beeld steeds weer'. Doelstelling van www.financieelactueel.nl is om uit te groeien tot dé financiële nieuws- en vacaturewebsite van Nederland.



Hans van der Mey