Gemeente Tilburg

Datum
18 mei 2006

Werkzaamheden groenstrook Oranjesingel

Start najaar 2006

Aan de groenstrook achter de Guido Gazellelaan nr. 2 tot en met nr. 24 (aan de Oranjesingel), is afgelopen maand de beplanting verwijderd. Deze beplanting was versleten groen en bracht schade toe aan diverse particulieren hagen. Om deze schade in de toekomst te voorkomen is er voor gekozen om deze beplanting te verwijderen.

Naar aanleiding van enkele gesprekken met bewoners en een handtekeningenactie heeft de gemeente Tilburge gekozen om een mooie groenblijvende struik terug te plaatsen. Op deze manier is er een mooi geheel van groen.

Inhoud werkzaamheden

Er wordt in het najaar een groenblijvende struik aangebracht aan de achter zijde van de tuinen aan de Guido Gazellelaan nr. 2 tot en met nr. 24. Deze struiken komen één meter van de erfafscheiding te staan om eventuele verdere schade aan de particuliere hagen te voorkomen.

Meer informatie

Hebt u naar aanleiding van deze brief nog vragen over deze werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met Koen Bolsius, uitvoeringscoordinator, Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 84 70 of via e-mailadres koen.bolsius@tilburg.nl

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --