Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Annexum Invest benoemt Directeur Finance & Operations

Amsterdam, 22 mei 2006 - Annexum Invest, toonaangevend specialist in vastgoedbeleggingen, heeft Simon Hoenderop (43) benoemd tot Directeur Finance & Operations. De afgelopen negen jaar was hij werkzaam bij Koninklijke Wessanen NV, met als laatste positie CFO Europe. Daarvoor vervulde hij diverse internationale financiële management posities bij de Koninklijke/Shell Groep. Hij wordt bij Annexum onder meer verantwoordelijk voor Finance & Administration, Planning & Control, Taxation, Treasury, Risk Management en ICT.

Met zijn internationale financiële ervaring bij gerenommeerde beursgenoteerde ondernemingen zal hij een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de verdere groei van Annexum Invest. Met de benoeming van Hoenderop is de Directie van Annexum goed gekwalificeerd en breed samengesteld. De andere twee directieleden zijn Algemeen Directeur Huib Boissevain en Directeur Vastgoed Hein Sleven.

Annexum Invest is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Annexum Invest heeft in de afgelopen jaren meerdere succesvolle vastgoedbeleggingen geplaatst, zoals Casino Vastgoed Amsterdam CV, De Planeet CV, Vastgoed MECC CV, Crystalveste CV, Smaragdveste CV en het Vastgoed Fundament Fonds.