Pettreewinkel.nl lanceert WK-geluksplantje

NOORDWIJKERHOUT, 20060522 -- Elk WK en EK voetbal ontstaat er in Nederland een ware oranjegekte, veel bedrijven proberen hier op in te spelen met grappige producten. Zo kwam Heineken tijdens het EK in Portugal met de luidsprekerhoed, een oranje luidspreker die ook als hoed gedragen kon worden.


Ook dit jaar zijn er weer talloze bedrijven die met 'oranje'-producten op de proppen komen, maar dit is toch wel de leukste: de WK-pettree. Deze WK-pettree is een echt plantje in een sleutelhanger, de sleutelhanger heeft de vorm van een voetbal. De WK-pettree is verkrijgbaar in drie verschillende soorten en elke soort heeft zijn eigen betekenis, de betekenissen zijn: overwinning, geluk en dankbaarheid.

Maar het de WK-pettree brengt geen geluk en overwinning als het niet verzorgd wordt. Het is namelijk een echt plantje en heeft een keer in de twee weken water nodig. Dit doe je door de Pettree twee minuutjes in het water te dompelen, via gaatjes aan de onderkant van de sleutelhanger zuigt het plantje zichzelf vol met water.

Kortom; een heel leuk product voor aan je sleutelbos of je mobiele telefoon, de hit van dit WK! Voor meer informatie: www.pettreewinkel.nl




Sietse Ouwehand