Diortho lanceert de X-finger

De eerste beweegbare multifunctionele vingerprothese

TEUGE, 20060522 -- De X-Finger® wordt exclusief door Diortho op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt gebracht en is 's werelds eerste, lichaamsgestuurde, multifunctionele vingerprothese die ontworpen en gemaakt wordt voor vinger geamputeerden.


Met de multifunctionele prothese heeft de gebruiker (weer) volledige controle over de buig- en strekbeweging van de vinger(s). De X-Finger® is ontwikkeld om in combinatie met een levensechte siliconen overtrek als een echte vinger te bewegen.

Elke X-Finger® wordt individueel vervaardigd om zo alle gebruikers met verschillende amputatieniveaus te kunnen bedienen. Voor een goede evaluatie van de mogelijkheden adviseren wij u ons een kopie van de handafdruk van uw patiënt naar ons te sturen (fax +31 55 3232262 of e-mail info@diortho.nl). Wij zullen dan direct contact met u opnemen en u informeren over de mogelijkheden van uw patiënt ten aanzien van de X-Finger®.

Indien u vragen heeft over de X-Finger® of over Diortho in zijn algemeenheid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons telefoonnummer is +31 55 3232488 of per e-mail info@diortho.nl. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website www.diortho.nl




Ingezonden persbericht