Website bestbags.nl is online

De website staat garant voor mooie, modieuze tassen voor de vrouw van nu

NEDERLAND, 20060522 -- "Als wij het over één ding eens zijn, dan is dat wel dat je niet zonder een mooie tas kunt!" aldus Joke Westerink en haar twee dochters. Vanuit deze affiniteit met tassen is de website www.bestbags.nl ontstaan. "In onze omgeving zien we dat veel vrouwen graag een mooie tas hebben, die bij hen past. Er is echter niet altijd de tijd om naar de stad te gaan om te shoppen voor een tas".


Voor elke gelegenheid, portemonnee, sfeer en smaak is er op bestbags.nl een tas te vinden. Op de site zijn onder andere de merken Bree, Bullagi, Enrico Benetti en Kaszer vertegenwoordigt. Daarnaast zijn de tassen in allerlei soorten en maten. "Iedereen heeft zo zijn eigen smaak, dus er moet wel keuze zijn!"

En die keuze is er zeker. Momenteel zijn de tassen gericht op het zomer- en nazomerseizoen. Zodra de herfst/winter collectie binnen is zullen die tassen ook op bestbags.nl komen te staan.

De lading van de site wordt in zijn geheel gedekt door de slogan van BestBags:

'Surf, shop and go in style'.

Het bestelproces is namelijk simpel, waardoor de tas binnen 48 uur in huis is en je in stijl de dag kan beginnen.

De oprichters van de site zijn erg blij met het assortiment op de site: "We hopen echt dat iedereen een tas op BestBags kan vinden. Want elke vrouw heeft toch recht op een mooie tas!"




Heleen Westerink