Mojo Concerts
19-5-2006

Zwoel swingen met Live from Buena Vista - The Havana Lounge

Rectificatie: per abuis is in de titel van de vorige nieuwsbrief de naam Buena Vista Social Club gebruikt. Dit is echter onjuist en moet zijn Live from Buena Vista - The Havana Lounge.

The Havana Lounge is een gezelschap van topsterren die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Julio Alberto Fernandez en Yanko Pisaco Guillermo maken o.a. deel uit van de groep. Ook Guillermo "Rubalcaba" Gonzales en Daniel Ramos Alayo van de wereldberoemde Afro Cuban All Stars spelen mee.

Ter ere van het vijfjarig bestaan van de Heineken Music Hall komt het Cubaanse gezelschap op maandag 22 mei naar Amsterdam om de jubilaris in het zonnetje zetten. Het optreden is een hommage aan de son, maar ook aan de onlangs overleden Pio Leiva die in januari van dit jaar nog samen met zijn muzikale vrienden schitterde in een enthousiaste Heineken Music Hall. Voor wie niet genoeg kan krijgen van deze klanken, wordt op zijn wenken bediend met de mini-tournee die van start gaat begin volgend jaar.

Do 25 jan: MC Vredenburg (Utrecht) - zo 28 jan Oosterpoort (Groningen) - ma 29 jan: Carré (Amsterdam) - di 30 jan: World Forum Theater (voorheen Ned. Congres Centrum)(Den Haag) - wo 31 jan: De Vereeniging (Nijmegen)
Entree: E 39,- t/m E 30,- (exclusief servicekosten). Kijk op site van Mojo voor exacte toegangsprijzen
Aanvang: 20.15 uur (m.u.v. Amsterdam: 20.00 uur)

Kaartverkoop begint zaterdag 20 mei om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal (m.u.v. World Forum Theater). Of bestel online kaarten hier.