XL Equestrian: ruiterkleding voor grote en lange maten

XL Equestrian is een webshop die zich specialiseert in ruitersportmode voor bijzondere maten: kleding, footwear en accessoires. XL Equestrian bestaat binnenkort een jaar

ZWAAG, 20060522 -- Uniek in Europa: ruiterkleding voor alle maten Goedzittende, betaalbare en modieuze kleding verzorgen voor iedereen die de ruitersport beoefent, dat is het uitgangspunt van XL Equestrian. Voor iederéén: dus ongeacht welke maat, tot en met damesmaat 58 en herenmaat 60. Dit geldt ook voor de lengtematen. Dit concept van XL Equestrian is nieuw en uniek voor Europa.


XL Equestrian - bekende en nieuwe merken - in webwinkel en op beurs
XL Equestrian presenteert zich op beurzen, zoals de Bijzondere Maten Beurs in Rijswijk, en men kan het uitgebreide assortiment bekijken en bestellen in de webwinkel (www.xlequestrian.nl).
Naast bekende merken als Horka en Pfiff vindt u er de uit Amerika geïmporteerde merken als JPC en Tuff Rider.
Unieke artikelen die u aantreft in de webshop zijn bijvoorbeeld:
Equitector-rijlaarzen tot en met een kuitomvang van 48 cm (of zelfs in elke gewenste maat gemaakt). Deze rijlaarzen zijn voorzien van:
*kunststof neuzen (dus geen verdrukte tenen meer)
*climate control (koel in de zomer en warm in de winter)
*rits met elastiek aan de achterkant van de schacht (voor comfort en een korte indraagperiode)
*beugelbalanssysteem, zodat uw voeten niet meer door of uit de beugels glijden.

Nergens anders in Europa verkrijgbaar zijn de rijbroeken tot en met damesmaat 58. Niet alleen in zwart en crème, maar ook in alle modekleuren. Zowel reguliere broeken als full seat. Natuurlijk ook jassen en bodywarmers in grote maten, chaps en mini-chaps tot een kuitomvang van 50 cm en wedstrijdkleding (witte broek, blouse en wedstrijdjasje) tot en met maat 58.
XL Equestrian biedt u een ruime en in Europa unieke collectie ruitersportmode voor zowel vrouwen als mannen in elke gewenste maat, smaak en prijsklasse.




XL Equestrian