KWD Design lanceert SITE4YOU: de ideale formule in webdesign

ZAANDAM, 20060522 -- Zaandam - De wereld van webbuilding en webdesign is een topformule rijker WWW.SITE4YOU.NL, een initiatief van KWD Design. Met de geavanceerde internetsystemen van SITE4YOU is de ontwikkeling en vervolgens het beheer van een website een fluitje van een cent. Bovendien hangt aan de websites van SITE4YOU een aantrekkelijk prijskaartje, dat SITE4YOU voor letterlijk iedereen toegankelijk maakt.


Voor een effectieve promotie van een bedrijf of product, of de verkoop van producten is het Internet vandaag de dag een onontbeerlijk instrument. Maar de bouw van een professionele website en de benodigde tekstuele invulling brengen doorgaans flinke kosten met zich mee. Voor veel kleine of startende ondernemers vormen deze een dusdanige barrière, dat zij besluiten geheel af te zien van een eigen website, of deze 'via via' te laten maken. Maar zonder website loop je klanten mis. En een onprofessionele website mist de juiste uitstraling of loopt vast op technische gronden. SITE4YOU biedt een complete oplossing voor deze obstakels, niet alleen voor starters en kleine bedrijven, maar ook voor reeds bestaande en grotere ondernemingen en voor particulieren.

Het concept
Met SITE4YOU heeft de klant de keuze uit een aantal gestandaardiseerde pakketten
- Starter, Professional en Expert - waarmee hij zelf de voor hem ideale website samenstelt. Diverse modules staan daarbij tot zijn beschikking, zoals CMS: dankzij de gebruiksvriendelijke editor van dit Content Management System kan de klant de inhoud van de website op elk gewenst moment zelf aanpassen. Ook is er de mogelijkheid tot het creëren van een webwinkel, of het gebruik van een dynamische database waarmee de klant zijn meest actuele aanbod direct via het Internet kan presenteren. Laatstgenoemde optie is bijvoorbeeld interessant voor makelaardijen en autobedrijven. SITE4YOU biedt oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van de klant.

5-Stappenplan
Het heldere 5-stappenplan van SITE4YOU gidst de gebruiker door de procedure. Deze kiest achtereenvolgens een pakket, het gewenste design, een domeinnaam en extra opties. Stap 5 betreft het aanvragen van een offerte of een daadwerkelijke aanmelding. Deze laatste stap verplicht de geïnteresseerde tot niets: SITE4YOU voorziet per e-mail in de nodige informatie en een log-in code, waarmee de aanvraag eventueel kan worden bewerkt en/of geplaatst.

Vriendelijk voor de portemonnee
Met SITE4YOU huurt de klant een website in plaats van deze te kopen. Niet alleen is dit unieke concept uiterst flexibel, het is ook uitgesproken vriendelijk voor de portemonnee: websites van SITE4YOU zijn al vanaf ¤ 30,- per maand beschikbaar.

SITE4YOU: een initiatief van KWD Design
Aan de wieg van SITE4YOU staat KWD Design, een jonge, maar zeer ervaren en hyperactieve onderneming. Motor achter KWD Design is Kristel Loos, 28 jaar oud en al 10 jaar actief in de ITC. Haar passie voor het starten van een eigen bedrijf resulteerde 5 jaar geleden in KristelWebDesign, dat later werd omgedoopt in KWD Design. Waar vele andere internetbedrijven de afgelopen jaren moesten afhaken zette KWD Design door, met ITC-producten die uitblonken in programmatuur en vormgeving. Simpel, Praktisch en Doeltreffend zijn de kernbegrippen van KWD Design. Met SITE4YOU is KWD Design haar principes wederom volledig trouw gebleven.