Radboud Universiteit Nijmegen


Om de kwaliteit van het onderwijs van de Radboud Universiteit

`Strategisch Plan, en dan?'

Docente aan het werk

Onder deze titel organiseert de Radboud Universiteit op dinsdag 23 mei een dag waarop iedereen op deze universiteit die het onderwijs een warm hart toedraagt met elkaar in gesprek kan gaan over de vraag: `wat vinden we op de Radboud Universiteit nu goed onderwijs?' Dat doen we aan de hand van twee plenaire lezingen en tien workshops waarin `good practices' gepresenteerd worden die het hele spectrum van het onderwijs aan de Radboud Universiteit bestrijken.

Steeds is daarbij de vraag: kunnen we van elkaar leren of, anders gezegd, in hoeverre zijn de `good practices' van de ene opleiding ook te gebruiken op andere plaatsen binnen de instelling? De dag wordt afgesloten met een forumdiscussie waarin alle `niveaus' van onze instelling aan bod komen, van rector tot student en van directeur tot docent.

Doelgroep
Docenten, studenten, studieadviseurs, opleidingscoördinatoren, onderwijsdirecteuren, leden opleidingscommissies, leden examencommissies, beleidsmedewerkers onderwijs, vice-decanen onderwijs. Kortom: wie eigenlijk niet?

Praktische informatie
Wanneer Dinsdag 23 mei
Tijd 08.30 tot 17.30 uur
Waar Collegezalen Complex (plenair gedeelte) en Gymnasion (workshops)
Inschrijving Aanmeldformulier
Kosten Geen
Organisatie Prof.dr. Jan Janssens, voorzitter Platform onderwijsdirecteuren
Drs. Paul Deneer, directeur IOWO
Bart Buijs, lid Universitaire Studentenraad
Prof.dr. Hans de Kroon, onderwijsdirecteur Biowetenschappen Dr. Nanne Migchels, lid Universitaire Gezamenlijke Vergadering Drs. Klaus Hoven, ICTO-coördinator, Sociale wetenschappen Drs. Bart van Elderen, docent en ICTO-ondersteuner Letteren Drs. Ad van Hout, medewerker MSO
Drs. Frans Janssen, medewerker MSO