Landstede


Informatieavond Schakeljaar Anderstaligen 2006-2007

Hogeschool Windesheim en Landstede bieden studenten die een buitenlandse opleiding hebben gevolgd de mogelijkheid zich in een schakeljaar voor te bereiden op een hbo of universitaire opleiding.

Heb jij een buitenlandse opleiding gevolgd die toegang geeft tot hbo of universiteit en wil je in Zwolle gaan studeren bij Windesheim of een andere hbo of universitaire opleiding? Meld je dan aan voor het Schakeljaar Anderstaligen. Samen met Landstede bereidt Windesheim je tijdens het Schakeljaar gedegen voor op het hbo en zorgt tevens voor een goede aansluiting op de toelatingseisen van de gekozen opleiding.

Informatieavond
Op dinsdag 23 mei a.s. van 19.00 uur tot 20.30 uur vindt er een informatieavond plaats. Hier kun je terecht voor informatie over het Schakeljaar Anderstaligen. Tussen 19.00 en 19.15 uur wordt je verwacht bij Landstede, Assendorperdijk 31 in Zwolle. Daarna start er een voorlichtingsprogramma, waarbij je uitgebreid wordt geïnformeerd over het Schakeljaar. Studenten die het Schakeljaar eerder gevolgd hebben vertellen je over hun ervaringen.

Meer weten? Bij de Landstede Infoshop is er elke dag Open Huis. Je kunt de Infoshop vinden aan het Grote Kerkplein 14 in Zwolle. De Landstede Infoshop is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Ook tijdens vakanties! Je kunt de Infoshop ook via MSN Messenger bereiken: voeg info@landstede toe aan je contactlijst, of bel gratis 0800 0245 666 en je hebt direct persoonlijk contact.

Meer informatie over het Schakeljaar vind je ook op deze site bij Landstede Opleidingen & Cursussen voor volwassenen: Landstede Opleidingen & Cursussen voor volwassenen

Hogeschool Windesheim