Gemeente Hardenberg

Mei 2006 - Uitnodiging raadsconferentie 23 mei

Uitnodiging raadsconferentie 23 mei

Omdat de gemeente graag wil weten wat u als inwoner vindt van de Wmo, organiseert zij op 23 mei aanstaande in de Anerhof vanaf 13.30 uur een zogenoemde raadsconferentie. Op deze middag dag wil de gemeenteraad graag van belangenorganisaties, zorgvragers en zorgaanbieders en belangstellenden weten welke specifieke problemen er binnen de gemeente Hardenberg spelen.

Het programma zal bestaan uit discussies rond diverse themas die een directe betrekking hebben op de uitvoering van de Wmo. De gemeenteraad moet immers in de komende maanden een aantal keuzes maken en wil daarom ook graag van u, als inwoner van deze gemeente, weten waar zij bij de uitvoering van deze wet rekening mee moet houden.

Door het organiseren van deze raadsconferentie wil de gemeenteraad antwoord krijgen op vragen als hoe de ondersteuning aan mantelzorgers moet gaan plaatsvinden, of waarmee de gemeente rekening moet houden bij het organiseren van bijvoorbeeld huishoudelijke zorg, mantelzorg of cliëntenparticipatie.

Lokatie:
De Anerhof
Anerhof 6
7784 DA Ane

Voor het volledige programma van deze dag kunt u contact opnemen met Marcel de Ruiter, medewerker beleidscoördinatie, 0523 289 268