10.000 e uro en een jaar lang Porsche rijden voor winnares EAS Body-for-LIFE Challenge 2005

Progress communications

Dolgelukkige Nina Bakker beloond voor doorzettingsvermogen

Steenwijk, 23 mei 2006 - Nina Bakker is de dolgelukkige winnares geworden van de EAS Body-for-LIFE Challenge 2005. EAS International vond haar de beste kandidaat met het grootste enthousiasme, discipline en doorzettingsvermogen van 2005. Ze is niet alleen 10,6 kilo lichter en drie kledingmaten kleiner, maar nu ook 10.000 euro rijker. Daarnaast mag ze een jaar lang rijden in een supersnelle Porsche Boxter. Bovendien doet ze automatisch mee aan de internationale EAS Body-for-LIFE Challenge, met een overvolle prijzenpot en een hoofdprijs in geld van één miljoen dollar.

Met een huwelijksreis in het vooruitzicht stortte Nina zich volledig in het trainingsprogramma. Daarnaast wist ze ook vele anderen te motiveren deel te nemen aan de EAS Body-for-LIFE Challenge door voorlichtingsbijeenkomsten te geven. 'Na jarenlang vruchteloos diëten was het tijd voor een andere aanpak. De EAS Body-for-LIFE Challenge kwam precies op het goede moment', aldus Nina Bakker. 'Dankzij dit programma ben ik veel afgevallen en voel ik me enorm fit! Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk ben ik veranderd. Ik voelde mezelf al een winnaar, maar dat ik op de eerste plaats zou eindigen, had ik totaal niet verwacht.'

Henk-Jan Koershuis, General Manager Benelux van EAS International: 'De EAS Body-for-LIFE Challenge is meer dan een intensief programma van twaalf weken. De doelstelling van EAS Body-for-LIFE is ook echt een blijvend resultaat door een fundamentele verandering in je eet- en leefpatroon. Nina is daar een schitterend voorbeeld van en verdient deze prijs als geen ander.'

De EAS Body-for-LIFE Challenge heeft wereldwijd al miljoenen mensen geïnspireerd. Inmiddels is de inschrijving geopend voor de EAS Body-for-LIFE Challenge 2006. Voor meer informatie: www.body-for-life.nl en www.bodyforlife.com.

Over EAS International

Sinds 1995 is EAS een pionier in de sportvoedingsindustrie. EAS was de eerste die creatine introduceerde en werd snel daarna de leider in de maaltijdvervangende sector met Myoplex-producten. EAS ondersteunt universitair onderzoek om de effectiviteit en veiligheid van voedingssupplementen te evalueren en de wetenschap op het gebied van sportprestaties en fitness vooruit te helpen. Hierdoor is EAS ook een gerespecteerd merk van supplementen, dat wordt gebruikt door sporters en actieve consumenten op alle niveaus. Bekende gebruikers van EAS zijn onder meer de schaatsers Bart Veldkamp, Annamarie Thomas, Erben Wennemars, Gianni Romme en Marianne Timmer, de wielerploegen van Rabobank en Shimano, het Griekse nationale voetbalelftal en de Engelse voetbalclub Everton. Wereldsterren als Cindy Crawford en Demi Moore hebben hun mooie figuur ook mede te danken aan EAS. Het wereldwijde hoofdkantoor van EAS International is gevestigd in Steenwijk. EAS International organiseert de jaarlijkse EAS Body-for-LIFE Challenge, een programma van 12 weken waarin goede voeding en training centraal staan om blijvend aan een beter lichaam te werken.