AutoRai

Volkswagen Fox Optive voor 9.495 euro

(5/23/2006)
De Volkswagen Fox is vanaf heden leverbaar in Optive-uitvoering. Deze speciale versie is niet alleen zeer scherp geprijsd, maar ook voorzien van veel extraâs, zoals een Color-pakket en stuurbekrachting. De Fox Optive is uit voorraad leverbaar vanaf 9.495 euro inclusief btw en bpm.
De Optive-uitvoering maakt de veiligste auto in de klasse onder 10.000 euro (vier sterren voor zowel de bescherming van volwassenen als kinderen bij de EuroNCAP-crashtesten) nog aantrekkelijker. Tot de standaarduitrusting van de Fox Optive behoren onder andere bumpers en buitenspiegels in carrosseriekleur (Color-pakket), snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en ABS. Het interieur is praktisch, veilig én comfortabel dankzij een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel met daaronder een opbergvak, airbags voor bestuurder en passagier, een opbergvak in het midden van de achterbank en vier luidsprekers.

Voordeel
De Fox Optive is er met 1,2- en 1,4-liter benzinemotoren en in 1.4 TDI dieseluitvoering. Hij is leverbaar vanaf 9.495 euro (inclusief btw en bpm). Daarmee is de Fox Optive zelfs nog voordeliger dan het Trendline-model (leverbaar vanaf 9.995 euro) waarop hij is gebaseerd. Het totale voordeel voor de consument bedraagt daardoor maximaal 1.180 euro. De Fox Optive is leverbaar zolang de voorraad strekt.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster