Politie Drenthe

Dinsdagmorgen

Assen, 27-05-2006

Man aangehouden na vernieling autoruit
DROUWEN Maandagmiddag is een 32-jarige man uit Exloo aangehouden nadat hij de voorruit van een auto van de gemeentereiniging had vernield. De auto was bij hem door de heg gereden en daar maakte hij zich zo kwaad over, dat hij een steen tegen de voorruit gooide. De politie heeft de man aangehouden en na verhoor een dagvaarding uitgereikt voor een snelrechtzitting. De schade aan de heg wordt afgehandeld via de gemeente. (06-144554)

Politie deelt boetes uit bij controle
ASSEN Maandagmiddag heeft de politie in Assen Noord ongeveer honderd autos gecontroleerd. Daarbij zijn zestien bekeuringen uitgedeeld. Zes mensen kregen een boete omdat ze geen rijbewijs konden tonen; vier bestuurders droegen geen gordel. (06-144542)

Schuur in brand
NIEUW RODEN Maandagavond is brand ontstaan in een schuur achter een woning in de Burgemeester Bloemersstraat. De brandweer was de uitslaande brand snel meester. De mogelijke oorzaak is het verbranden van hout in een metalen ton geweest. De politie onderzoekt dit verder. (06-144645)

Auto onder carport in brand
ASSEN Maandagnacht is brand ontstaan in een auto aan de Planetenlaan. De auto stond onder de carport, die daardoor ook vlam vatte. De brandweer bluste de brand. De oorzaak is niet bekend. Ook hier zal de politie verder onderzoek verrichten. (06-144649)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer: 0592 36 1280