Gemeente Zevenaar


Handen uit de mouwen voor het 50 jarig jubileum van de Martinusschool

opknapactie Martinusschool.gif

Dit jaar bestaat de St. Martinusschool 50 jaar. En dat gaat groots gevierd worden.

Maar er moet nog veel gebeuren aan de aankleding en omgeving van de school. Binnen wordt geschilderd en rondom de school is de boel opgeknapt. Door ouders, leerkrachten, buurtbewoners en met hulp van wijkbeheer van de gemeente Zevenaar zijn zaterdag 20 mei 2006 rondom de school nieuwe bankjes geplaatst, de doelen op het speelveld vernieuwd, parkeerplaatsen aangelegd, struiken gesnoeid en prullenbakken geplaatst. Binnen de school zijn ouders al weken bezig om de aula een frisse uitstraling te geven en worden de komende weken alle klaslokalen opnieuw in de verf gezet.

Wethouder Niko Wiendels nam een kijkje bij de activiteiten en stak niet onder stoelen en banken hoe enorm trots hij is over de wijze waarop er in Oud-Zevenaar wordt samengewerkt. Dit onderstreepte hij door een persoonlijke bijdrage in de kosten te doen, een eerste aanzet om ook het spuiten van de verwarmingselementen in de klaslokalen mogelijk te maken.

De komende maanden zal er door veel vrijwilligers nog hard gewerkt worden aan de verdere aankleding van de school en de organisatie van alle festiviteiten rond de feestweek van 7 t/m 12 oktober. We gaan er met z'n allen een prachtig feest van maken.

Voor iedereen die op de St. Martinusschool heeft gezeten: Houd zaterdag 7 oktober 2006 vrij, want dan houden we een reünie

Voor verdere informatie over de jubileumactiviteiten verwijzen wij naar de site van de school:

www.Martinusoudzevenaar.nl waar binnenkort alle details worden vermeld.