Gemeente Wijk bij Duurstede

De gemeente is op zoek naar mensen die willen meedenken!

Met de komst van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) per 1 januari 2007 is de gemeente aan het nadenken over manieren om het welzijnsaanbod in de gemeente te versterken. De gemeente denkt hierbij vooral aan het ontwikkelen van nieuwe activiteiten met een ontmoetingsfunctie voor mensen die behoefte hebben aan meer of nieuwe sociale contacten of die wat vaker de deur uit willen. Daarom wil de gemeente samen met de verschillende vrijwillige en professionele organisaties in Wijk bij Duurstede nieuwe welzijnsactiviteiten gaan opzetten. U kunt dan denken aan een koffieochtend, een ruimte waar cursussen of lezingen worden gegeven of andere leuke vrijblijvende activiteiten waar iedereen gebruik van kan maken. Graag nodigen wij ook u uit om, samen met ons, na te denken over welke activiteiten er nog ontbreken in Wijk bij Duurstede.

Bijeenkomst
Op woensdag 31 mei om 16.00 uur organiseert de gemeente een bijeenkomst waarin we aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden gaan nadenken over wat Wijk bij Duurstede nodig heeft. Dit vindt plaats in de trouwzaal van het gemeentehuis aan de Karel de Grotestraat 30. Na deze eerste bijeenkomst wil de gemeente werkgroepen opzetten die aan de slag gaan met het realiseren van deze nieuwe activiteiten.

Aanmelden
Wij stellen het op prijs als u van te voren aangeeft of u bij deze bijeenkomst aanwezig bent. U kunt zich vanaf maandag 29 mei opgeven per e-mail bij Linda Smeets, lsmeets@wijkbijduurstede.nl of Suzanne van de Gein, svdgein@wijkbijduurstede.nl of telefonisch via 595 595.

Link, Klik hier om een pagina terug te gaan Link, klik hier om dit artikel te mailen Link, Klik hier om dit artikel af te drukken

spacer
info@wijkbijduurstede.nl
tel : 0343 595595
fax: 0343 595599
spacer Bezoek adres:
Karel de Grotestraat 30 spacer Post adres:
Postbus 83
3960 BB
spacer