Gemeente Wijk bij Duurstede

Thuiszorg - De gemeente op de markt

Afgelopen woensdag stonden twee beleidsmedewerkers van de afdeling Welzijn van de gemeente Wijk bij Duurstede op de markt. Dit was voor ons een nieuwe manier om in gesprek te gaan met onze inwoners. Gesproken werd over de ervaringen van mensen met de thuiszorg.

Vooraf is, via twee thuiszorginstellingen, aan gebruikers van thuiszorg een enquête toegezonden die ze ingevuld op konden sturen of op de markt konden inleveren. Ook is tweemaal een algemene oproep op de gemeentepagina geplaatst. Onder het genot van een kop koffie en een stroopwafel hebben verschillende mensen verhalen uit de praktijk verteld.

De medewerkers van de gemeente hebben de gesprekken als heel positief ervaren. Het was goed om persoonlijk de ervaringen uit de praktijk van mensen zelf te horen. Bij deze willen wij iedereen van harte bedanken voor hun medewerking aan het onderzoek en deze leuke ochtend. Er zijn veel positieve reactie binnengekomen. De gemeente gaat aan de slag met uw opmerkingen!

Link, Klik hier om een pagina terug te gaan Link, klik hier om dit artikel te mailen Link, Klik hier om dit artikel af te drukken

spacer
info@wijkbijduurstede.nl
tel : 0343 595595
fax: 0343 595599
spacer Bezoek adres:
Karel de Grotestraat 30 spacer Post adres:
Postbus 83
3960 BB
spacer