Dienstenbond CNV

Ledenvergadering over Sociaal Plan voor De Nederlansche Bank (DNB) 23-05-2006

Inmiddels is u bekend dat wij, CNV Dienstenbond en andere vakbonden, met uw werkgever een onderhandelingsresultaat hebben bereikt over (de aanpassing van) het Sociaal Plan DNB (SP). De invoering van de Wet Aanpassing fiscale behandeling VUT/prepensioen en introductie Levensloopregeling (Wet VPL) in 2005 maakte aanpassing van het lopende SP per 1 januari 2006 noodzakelijk. Bewuste wijzigingen hebben betrekking op medewerkers die geboren zijn vóór 1950.

Conform de afspraak heeft uw werkgever de afgelopen tijd aandacht besteed aan het voorlichten van het personeel. De volledige tekst van het (aangepaste) SP staat ook op uw Intracom.

Graag geven wij u de mogelijkheid om over dit (aangepaste) SP vragen te stellen en uw mening te geven tijdens de door ons geplande ledenvergadering op vrijdag 26 mei 2006 (aanvangstijd 16.00 uur).

Deze vergadering zal plaatsvinden op de locatie van DNB te Amsterdam, zaal S1.10. Wij hopen u allen daar te treffen. Uiteraard kunt u uw mening per e-mail (rotterdam@cnvdibo.nl) aan ons kenbaar maken. Indien u niet reageert, dan gaan wij er van uit dat u het bereikte resultaat ondersteunt.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder Ahmed Kansouh. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 010-2651111.