Vodafone World of Difference gaat tweede jaar in

Vodafone

http://www.vodafone.nl

Vier Nederlanders gaan opnieuw via Vodafone een 'wereld van verschil' maken

Maastricht, 23 mei 2006 - Het World of Difference programma biedt vier bijzondere mensen de kans om zich een heel jaar in te zetten voor hun favoriete goede doel en zo letterlijk een wereld van verschil te maken. Vanaf deze week kunnen gepassioneerde Nederlanders zich bij de Vodafone Netherlands Foundation inschrijven voor het tweede jaar van het World of Difference programma. De winnaars ontvangen een modaal jaarsalaris waardoor ze hun droom kunnen verwezenlijken plus onkostenvergoeding.

Het nieuwe World of Difference jaar start in november. Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via www.worldofdifference.vodafone.nl. De inschrijvingstermijn loopt tot en met 30 juni 2006. Hierna zal een deskundige en onafhankelijke jury zich over alle inschrijvingen buigen en de vier beste kandidaten selecteren. In september worden de prijswinnaars bekendgemaakt en kunnen de gelukkigen zich gaan voorbereiden op een uniek jaar in hun leven.

Huidige World of Difference kandidaten

Voor de vier kandidaten die vorig jaar werden uitverkozen zit de eerste helft van het door Vodafone Netherlands Foundation gesponsorde jaar er inmiddels op . Frédérique Kallen (Noorbeek) werkt voor Stichting Mama Alice in Ayacucho, Peru. Heidi Jalloh-Vos (Dordrecht) is tropenarts voor Stichting Cordaid in Bo, Sierra Leone. Dorien Beurskens (Apeldoorn) zet voor Stichting Young Africa een nieuw centrum op in Beira, Mozambique voor kansarme jongeren. Hayde Zarkeshan (Den Haag) werkt voor Stichting KidsRights en initieert en coördineert hulp-projecten op Nederlandse scholen voor de allerarmste kinderen in Zuid-Afrika en Afghanistan.

De winnaars krijgen de beschikking over actuele mobiele communicatiemiddelen van Vodafone zodat ze gedurende hun World of Difference jaar kunnen laten zien hoe ze met hun persoonlijke passie die wereld van verschil aan het maken zijn. Kijk op
www.vodafone.nl/Over(underscore)Vodafone/Verantwoord(underscore)ondernemen/World(underscore)of(underscore)Difference om te zien hoe de huidige World of Difference winnaars hun jaar beleven.

/ / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel bijna 180 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 33 landen.

Vodafone Netherlands Foundation

De stichting Vodafone Netherlands Foundation is in 2002 opgericht om op een onafhankelijke manier invulling te geven aan sociaal-maatschappelijke sponsoring. De Vodafone Netherlands Foundation kijkt in haar projecten naar innovatief gebruik van mobiele technologie en natuur en milieu. Ze heeft voorkeur voor kleinere organisaties waardoor haar bijdrage een significante stap voorwaarts kan betekenen en focust op kinderen en jeugd. Huidige partners van de Foundation zijn Stichting Veldwerk Nederland, Stichting De Opkikker, IVN, Service Médical en Stichting Victory for Life, Stichting On Wheels, Culturele biografie (Gemeente Maastricht), Hotline to Home, Prinses Christina Concours.