Ingezonden persbericht


Jolinde Segeren Business Unit Manager Consumer Events VNU Exhibitions

Publicatiedatum: 23-05-2006

Persbericht

Utrecht, 23 mei 2006

Jolinde Segeren (38) is sinds 15 april 2006 Business Unit Manager Consumer Events van VNU Exhibitions. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de realisatie van een groot aantal consumentenbeurzen. Mevrouw Segeren beschikt over veel expertise in de beurzenbranche en profiteert als Business Unit Manager Consumer Events optimaal van haar achtergrond.

Zij was van 1997 tot en met 2000 als productmanager verbonden aan RAI Amsterdam en daarvoor vijf jaar als projectmanager bij het MECC in Maastricht. De laatste zeven jaar was mevrouw Segeren gevestigd als zelfstandig Marketing Communicatie Adviseur.

Tot de verantwoordelijkheid van de nieuwe Business Unit Manager Consumer Events behoren toonaangevende publieksbeurzen zoals de Vakantiebeurs, MOTORbeurs Utrecht, Kampeer & Caravan Jaarbeurs, Second Home International, Holland Art Fair, Verzamelaarsjaarbeurs en KreaDoe. Als gastdocent verzorgt mevrouw Segeren tevens opleidingen over beurzen en belevingscommunicatie.

VNU Exhibitions is een van de meest vooraanstaande beursorganisaties in Europa. Door de uitbouw van de bestaande titels, de ontwikkeling van nieuwe beursconcepten en acquisities zal de positie en het belang van de Business Unit Consumer Events verder toenemen.

Noot voor de redactie (