Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

23-05-2006
Mededelingen

Mededelingen


· De badtijden voor de stranden zijn bekend. Ze staan op de gemeentelijke website (www.ameland.nl; doorklikken naar gemeentelijke informatie en dan naar badtijden). U kunt het overzicht ook afhalen bij de balie van het gemeentehuis.

· Onlangs kreeg u de Gemeentegids Ameland 2006 in de bus. De uitgever heeft een fout gemaakt bij het straatnamenregister. De pagina wordt opnieuw gedrukt en kan dan worden afgehaald of besteld bij het gemeentehuis. Wij zullen u via de Gemeente Info berichten wanneer de nieuwe pagina klaar is.

· In de week van Hemelvaart worden op woensdag 24 mei de gft- minicontainers (de groene bakken) van alle vier de dorpen geleegd. Ten aanzien van het restafval van de bedrijven is er geen wijziging; dat wordt gewoon op vrijdag (26 mei) opgehaald.

· Op Tweede Pinksterdag daarentegen (5 juni) worden de containers voor het restafval van de bedrijven niet geleegd; dat gebeurt op dinsdag 6 juni. De gft-containers van bedrijven worden in plaats van op dinsdag op woensdag 7 juni geleegd.

· Herinnering: Afvalcontainers (zowel van particulieren als van bedrijven) moeten worden aangeboden op de plaats waar ze na het legen door de medewerkers van de reinigingsdienst zijn teruggeplaatst. Ook moet de container met de opening naar de weg worden aangeboden.
· Zaterdag 10 juni wordt landbouwfolie ingezameld. De folie (zwart landbouwfolie en krimpfolie) moet schoon en gescheiden worden aangeboden aan de openbare weg.

· Het Nationaal Epilepsie Fonds collecteert van 28 mei tot en met 3 juni.

* De archivaris is op dinsdag 30 mei op het gemeentehuis.
---

© 2005 Gemeente Ameland