Raffaëla en Paul de Leeuw nemen duet op

Bmg nederland

Naar aanleiding van het optreden van Raffaëla in Mooi! Weer de Leeuw hebben beide artiesten besloten om het duet 'Mijn Houten Hart' opnieuw op te nemen en als single uit te brengen. Raffaëla gooide eerder al hoge ogen met haar uitvoering van 'Mijn Houten Hart', zoals ze deze tijdens de Idols uitzending vertolkte. Ook is het nummer in deze uitvoering terug te vinden op haar onlangs verschenen debuut album. Het optreden tijdens Paul's TV show beviel de twee echter zo goed dat het nummer opnieuw als duet is opgenomen.

"Paul was zo enthousiast over het optreden! Ik vind het helemaal super om juist met hem dit prachtige nummer op te kunnen nemen", aldus Raffaëla. Ook Paul steekt zijn waardering voor de getalenteerde zangeres niet onder stoelen of banken: "Ik ben vereerd dat ik gevraagd ben door Rafaëlla. Ze heeft toch de leeftijd dat ik haar opa had kunnen zijn . Haar adoptie opa dan uiteraard."

Paul en Raffaëla zongen afgelopen zaterdag nogmaals het duet tijdens een terugblik op het TV seizoen van Paul de leeuw. Dit optreden had een speciaal tintje omdat Raffaëla, die op dit moment rust houdt vanwege een bekkeninstabiliteit, vanuit haar woonplaats via een live verbinding contact had met Hilversum.

De single 'Mijn Houten Hart'is als download beschikbaar vanaf 5 juni. Een week later, op 12 juni, ligt de single in de winkel.