Rotterdam Airport

Lee Towers zingt voor jubilerend Rotterdam Airport

23.05.2006

Maandag 22 mei jl. is het eerste nummer van de Jubileum CD voor Rotterdam Airport ingezongen door niemand minder dan Lee Towers. Het nummer is geschreven door Peter Groenendijk, die ook de hit My Port of Rotterdam voor Lee Towers geschreven heeft.

Het lied: Treat yourself to luxury is Lee Towers op het lijf geschreven. Het swingt en ligt goed in het gehoor. De song geeft een reëel beeld van de luxe van Rotterdam Airport. Het gemak, de snelheid en efficiëntie van Rotterdam Airport komen allemaal aan bod.

Op de jubileum CD staan meer vliegnummers, speciaal ingezongen voor Rotterdam Airport door de Rotterdamse zangeressen Joke Bruijs, Esther Hart en Eline Groenendijk.

De CD zal gepresenteerd worden tijdens het Jubileum Gala in het laatste weekend van september. Uiteraard is deze unieke CD daarna te verkrijgen op Rotterdam Airport.

Stelt u het op prijs om per e-mail een bericht te ontvangen wanneer de jubileum CD te koop is? Abonneer u op de maandelijkse e-Nieuwsbrief en het e-Zine (een kwartaaluitgave) en blijf op de hoogte van de jubileumactiviteiten, aanbiedingen, ontwikkelingen en het laatste nieuws.