Ingezonden persbericht


Design en technologie komen samen in de nieuwe Bluetrek S21 headset

Dit technologische juweeltje is voor de meest veeleisende gebruikers als het gaat om prestatie en vormgeving

Lyon, Frankrijk, 23 mei 2006 - Bluetrek, de Franse aanbieder van draadloze apparatuur gespecialiseerd in Bluetooth technologie, kondigt de lancering aan van de S21. Deze nieuwe headset is niet alleen onderscheidend in kwaliteit en prestatie, maar is bovendien zeer modieus en trendy.

Gebruikers worden verleid door deze prachtige headset die aangenaam aanvoelt en die gedragen kan worden als een modeaccessoire zoals een juweel, een bril of een horloge. De Bluetrek S21 is gemodelleerd naar een amandel met een metallic, gestroomlijnde toets in de vorm van een ark. De rest van de headset is gemaakt van een zacht, rubberachtig materiaal.

Naast de handzaamheid voor automobilisten, kan de headset thuis worden gebruikt, op werk en tevens in combinatie met een Bluetooth- en Skype-PC.

Evenals bij alle andere Bluetrek producten, is hoge prestatie het uitgangspunt. Met 11 uur spreektijd en drie weken standbytijd, is er geen aanleiding om steeds te moeten denken aan opladen: de batterij van een telefoon zal vele malen eerder leeg zijn dan die van de headset. De S21 is zeer licht (14 gram) en uitgerust met een zeer soepele, dunne, antiallergische oorbevestiging die is te vormen naar iedere vorm van het oor, waardoor je vergeet dat je hem draagt. De S21 Bluetrek headset is zeer comfortabel, past perfect en kan zelfs gedragen worden in combinatie met een bril.

Uiteraard is de audiokwaliteit digitaal en is de headset uitgerust met al de standaard toepassingen van een mobiele telefoon, zoals het beëindigen van een telefoontje, redial, volumeregeling, bellen met nummerherkenning, enz.

Beschikbaar in drie kleuren (zwart, blauwgrijs en zacht violet) en met een verkoopprijs van slechts ? 49,- , completeert deze draadloze headset het Bluetrek assortiment, waar al de miljoenenverkopende G2 (? 59,-) in te vinden is, evenals de X2 (? 69,-), een sportieve headset die schokvrij en waterafstotend is.

"De Bluetrek S21 is nu al uitgekozen door marktleidende operators zoals 3 in het Verenigd Koninkrijk en Telefonica/Movistar in Spanje. Wij zijn tevens partnerships aan het beklinken voor dit product met een exceptionele prijs-kwaliteitverhouding, met de belangrijkste operators in Nederland, Frankrijk en Duitsland. De S21 maakt het mogelijk voor ons om een reeks producten te leveren in drie prijzen: ? 49,- , ? 59,- en ? 69,- . Hiermee kunnen wij onze marktpositie uitbreiden en ons aanbod versterken ten opzichte van de giganten uit de industrie," aldus Jean-David Miquel, Sales en Marketing Director Europa.

Technische specificaties:

Omvang: 62,3x22x11 (mm)
Vorm: Amandel
Tot 11 uur gesprekstijd
Standbytijd tot 21 dagen
Gewicht: 14 gram (inclusief oorbevestiging)
Tot op tien meter operationeel
Aanpasbare oorhaak, geschikt voor ieder oor van zacht (antiallergisch) materiaal voor langdurige dragen
Geschikt voor Bluetooth uitgeruste apparatuur zoals mobiele telefoons, PDA's en computers die headsets en/of handsfree ondersteunen Dual kleur (rood en blauw) indicatorlampje dat de status aangeeft van opladen, low battery, standby en communicatie
Bluetooth specificatie: V1.2
Wordt geleverd met een Bluetrek necklace om de headset om de nek te kunnen dragen
Inclusief oplader voor onderweg

Advies verkoopprijs: ? 49,-

Over Bluetrek
Bluetrek, opgericht in Frankrijk in 2001, is gecreëerd om de nieuwste technologie met stijlvol design te combineren voor de mobiele lifestyle. Als een trendsetter en pionier, is Bluetrek een toonaangevende aanbieder van Bluetooth oplossingen op de wereldmarkt. Bluetrek's hoofdkantoor bevindt zich in Hong Kong en de Research & Development afdeling bevindt zich in Frankrijk waar het bedrijf exclusief werkt met een Franse designer. Het merk maakte naam met de zeer succesvolle 'Bluetrek G2' waarvan in de eerste jaren miljoenen exemplaren zijn verkocht. Tegenwoordig worden de producten van Bluetrek wereldwijd verkocht door vele leiders in de detailhandel en mobiele telefonie, waaronder O2, Orange, T-Mobile, E-Plus, Movistar, MediaMarkt, The Phone House, T for Telecom, BCC, De Harense Smid en in meer dan veertig landen. Kijk voor meer informatie op www.bluetrek.com.

Perscontact (ook voor afbeeldingen van de S21)
Jan Robijns
Open2Europe
+33 1 55 02 14 69
j.robijns@open2europe.com

Verkoop- en distributie informatie
Chang Ng
Mconomy
+31 71 3311 113
www.mconomy.nl