Ingezonden persbericht


Persinformatie Sorbo 23-05-06

Nu gaat die oude tandenborstel toch echt de vuilnisbak in ...

Nieuwe Schrobborstel met zeepdispenser van Sorbo®

Een echt 'lekker ding', het nieuwe Schrobborsteltje met zeepdispenser van Sorbo. Een heerlijke gadget die lekker in de hand ligt. Maar vooral bijzonder praktisch is. Want de in alle opzichten handzame vorm maakt het schoonmaken van de moeilijke hoeken tot kinderspel.

De Schrobborstel met zeepdispenser bereikt bijvoorbeeld óók de loze ruimte achter een kraan. Maakt de 'hoek' tussen wand- en vloertegels schoon. Komt in de buurt van plinten. Bij kitranden in de badkamer. Of bij het schuifmechaniek van je douchewand.

Ergonomische vorm
De unieke Schrobborstel met zeepdispenser heeft een ergonomische vorm en is soepel doseerbaar. Voor het beste resultaat vul je het reservoir met lauw water en voeg je 1/5e deel van de wonderbaarlijke allesreiniger Blue Wonder toe.

Als een tandenborstel
Voor een lekker schoon en fris resultaat hoef je alleen maar op 'press' te drukken. Waarna je op zoek gaat naar de tot voor kort lastig schoon te maken uithoeken. Wat een tandenborstel is voor een gezond gebit, is deze Schrobborstel met zeepdispenser voor een heerlijk schoon huis. Te koop voor maar EUR 2,99.



Ingezonden persbericht