Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District NW-Veluwe

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT NOORD-WEST VELUWE

23 mei 2006

Elburg- pan kookt droog De brandweer Elburg heeft maandagavond (22/4) een deur van een woning geforceerd naar aanleiding van een brandmelding. De woning aan de Westerwalstraat bleek vol rook te staan en het was niet bekend of er nog iemand binnen was. Eenmaal binnen bleek er gelukkig niemand te zijn en bleek de oorzaak een droog gekookte pan. De brandweer heeft de woning gelucht en de bewoner die later op de avond thuis kwam, heeft zelfs z'n voordeur weer gemaakt.

Ermelo - fietser gewond bij aanrijding

Een 14-jarige fietser uit Ermelo is maandagavond (22/4) rond 17.30 uur op de Oude Telgterweg gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De jongen sloeg plotseling linksaf op het moment, dat de auto bestuurd door een 18-jarige plaatsgenoot naast hem reed. De fietser liep onder meer een hersenschudding op en is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.

Ermelo - winkelinbraak

Bij een inbraak bij een groentezaak aan De Enk hebben dieven het afgelopen weekend ingebroken. Een deur werd geforceerd en de beveiligingsinstallatie werd onbruikbaar gemaakt. Men ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Harderwijk - fietsster naar ziekenhuis

Een 33-jarige fietsster uit Harderwijk is maandagmiddag (22/5) naar het ziekenhuis vervoerd na een aanrijding met een auto. De aanrijding gebeurde omstreeks 16.15 uur op de Voorste Wei met de Stadswei toen een 26-jarige plaatsgenote komende vanaf de Voorste Wei de fietsster niet opmerkte. Na behandeling in het ziekenhuis kon de vrouw weer naar huis.

Heerde - diefstal vrachtwagen met hoogwerker

In de nacht van zondag op maandag hebben onbekenden vanaf de Rhijnsburglaan een vrachtwagen met hoogwerker gestolen. De combinatie bestaande uit een Mercedes Benz, gekentekend VD-45-LS en een Roetman hoogwerker is geel gekleurd en werd gebruikt voor het vervangen van de straatlantaarns. Mocht iemand iets bijzonders over deze opvallende combinatie weten te melden, dan is een belletje via 0900 - 8844 meer dan welkom.

Oldebroek - auto tegen lantaarnpaal

Een 32-jarige Zwollenaar is maandagavond (22/4) met zijn auto op de Zuiderzeestraatweg tegen een lantaarnpaal gebotst. De man reed richting het centrum en zag te laat, dat een auto voor hem afremde om af te slaan. Toen hij afremde, hield hij de auto niet onder controle en botste tegen de lantaarnpaal. Z'n auto is zwaar beschadigd weggesleept.

Einde bericht

---- --