CDG Europe BV


Microsoft voornemens om Softricity, inc over te nemen voor een completere 'virtualisatie' propositie.
23-5-2006

Microsoft annonceert de intentie om Softricity, inc., www.softricity.com over te nemen.

Dit is niet alleen een bewijs van de kracht en importantie van de Softricity oplossingen, maar belooft ook zeker een spannende en verwachtingsvolle fase te worden voor Softricity als bedrijf. Microsoft geeft in het officiële persbericht uitleg over de verschillende beweegredenen, waaronder het feit dat Softricitys applicatie virtualisatie & streaming technologieën voor een verhoogde applicatie compatibiliteit zorgen en daarmee de transitie van corporate desktops naar Windows Vista helpen versnellen.

Op onderstaande link kunt u het gehele persbericht raadplegen: http://www.microsoft.com/presspass/features/2006/may06/05-22Virtualiza tion.mspx

Op diverse andere vooraanstaande websites zoals Networkworld is aanvullende informatie over de toekomst plannen op het gebied van Virtualisatie van Microsoft te vinden.
http://www.networkworld.com/news/2006/052206-microsoft-nabs-softricity .html

CRN heeft ook met Peter Hoekstra, CEO CDG Europe, gesproken over de mogelijke overname. Op http://www.channelweb.nl vindt u het volledige persbericht.

Wij proberen u op de hoogte te houden van alle toekomstige ontwikkelingen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met CDG Europe of uw Softricity contact persoon.

link