Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Inschrijving Spierziektendagen Zoetermeer geopend

confer centrum Ook VSN-leden uit de diagnosegroepen Duchenne, Becker en limb girdle spierdystrofie. congenitale en metabole myopathieën en FSHD kunnen nu online aanmelden voor de Spierziektendag op 24 juni in Zoetermeer.

Het inschrijfformulier is beschikbaar via MijnVSN. De link staat direct onder de foto op de homepage. U vindt daar de uitnodiging, de routebeschrijving, de beschrijving van de locatie en de carpool-plaats. Op de carpool-plaats kunt u aan andere VSN-leden vragen of u mee kunt rijden of u kunt aanbieden om mensen mee te nemen.

Waarschijnlijk ontvangt u vandaag of morgen de schriftelijke uitnodiging via de post. Wij waarderen het zeer wanneer u zich wilt inschrijven via de website. Dat scheelt de VSN veel extra werk.

U kunt de eigen bijdrage voor deze dagen op twee manieren betalen, wanneer u via internet inschrijft. Of via een eenmalige machtiging, of via uw eigen internetrekening bij de Postbank, Rabobank, ABN/AMRO-bank of ING. Het is niet mogelijk om op de dag zelf contant te betalen.

U kunt via de website inschrijven tot en met 2 juni.

panorama Zoetrermeer
22 mei 2006

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400