Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (23/05)

BERGEN OP ZOOM, 23 mei 2006

Inbraak in horecagelegenheid
SINT WILLEBRORD: Tussen maandagmiddag en dinsdagochtend is ingebroken in een horecagelegenheid aan de Dorpsstraat. De daders forceerden een raam aan de achterzijde van het pand en namen een geldbedrag weg. De politie stelt een sporenonderzoek in.

Man beroofd van geld bij zoektocht naar softdrugs
ROOSENDAAL: Op maandagmiddag 22 mei is een 21-jarige man uit Geluwe-Wervik beroofd tijdens zijn zoektocht naar softdrugs. Hij is in de buurt van de Markt aangesproken door een onbekende die hem softdrugs aanbood. Hij stapte bij de onbekende man in de auto. Hier is hij bedreigd en is hem zijn geld afhandig gemaakt. Hierna is hij uitgestapt. De politie heeft aangifte opgenomen van afdreiging.

Politie neemt aangifte op van mishandeling
ROOSENDAAL: De politie heeft aangifte opgenomen van mishandeling. Een 22-jarige man uit Roosendaal is zonder aanwijsbare reden in het gezicht geslagen. De aangever was met een aantal vrienden, toen ze uitgedaagd werden door een groep jongeren. Toen de aangever hier niet op reageerde is hij mishandeld. Dit vond plaats op zondag 21 mei omstreeks 02.30 uur.

174 bekeuringen bij snelheidscontroles
ROOSENDAAL: Tussen 11.00 uur en 13.00 uur hield de politie op dinsdag 23 mei een snelheidscontrole op de van Beethovenlaan. Van de 987 passanten waren er 174 in overtreding. Hoogst gemeten snelheid bedraagt 88 km/u, terwijl hier een maximum snelheid geldt van 50 km/u.

Auteur: Nicolette Bovenhorst